Meglepő, mi szüntette meg a szorongását ennek a nőnek

Nagyon érdekes a sztorija, mert teljesen felhagyott az eddigi életével…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meglepő, mi szüntette meg a szorongását ennek a nőnek

A 35 éves Alison Copilet az Egyesült Királyságban nőtt fel, tíz évig pedig a fővárosban, Londonban élt. Ügyvédként dolgozott, ezért nem volt túl nyugis élete. Szabaidedéjben szinte állandóan bulizott, ettől viszont egyre rosszabbul érezte magát a bőrében. Szorongott és nem volt jó formában, amin csak a totális életmódváltás segített.

2013-ban döntött úgy, hogy vegán lesz, sőt csak nyers ételeket fog fogyasztani. Következő lépésként kizárólag gyümölcsökön kezdett élni. A dolog odáig fajult, hogy  még a napi folyadékbevitelt is ezekből oldotta meg, a vizet is teljesen kiiktatta az étrendjéből. Elmondása szerint 2016 decembere óta nem ivott egy korty vizet sem.

Tavaly októberben döntött úgy, hogy ezek után hátrahagyja addigi életét és elköltözik egy sokkal nyugodtabb környezetbe, Koh Pha-ngnanra, Thaiföldre, ahol rengeteg gyümölcs terem. Mára az étrendje gyakorlatilag 95%-ban ezekből áll.

Az életmódváltásnak köszönhetően nyilván rengeteget is fogyott, és szinte teljesen máshogy is néz ki a nő, aki állítja, hogy amióta gyümölcsökön él, sokkal több energiája van, és minden korábbi szorongása eltűnt. Saját bevallása szerint korábban annak ellenére, hogy jó karriert futott be és rengeteg barátja volt, egyedül érezte magát és nem látta a jövőjét. Most azonban magabiztos és boldog, ami által mindent sokkal könnyedebben él meg.

Címkék: betegség egészség életmód életmódváltás étkezés gyümölcs költözés szorongás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.