Katy Perry elárulta, hogy kérte meg a kezét Orlando Bloom

Ezen tuti, hogy nagyon nevetni fogsz!

Katy Perry elárulta, hogy kérte meg a kezét Orlando Bloom

Valentin-nap másnapján derült ki, Orlando Bloom eljegyezte Katy Perryt. Mostanáig azonban a részletekről nem sokat lehetett tudni, bár a sablonos időzítés elég beszédes volt… Az énekesnő most Jimmy Kimmel show-jában mesélte el, hogyan is történt a dolog. Készülj fel, mert szakadni fogsz a nevetéstől, ha elolvasod a sztorit!

Katy elmondása szerint a szerelmesek napján vacsorázni indultak, ezután pedig az eredeti terv az lett volna, hogy megnéznek egy kiállítást. Ehelyett azonban viszonylag gyorsan egy helikopteren találta magát Orlandóval, a fedélzeten hűtött pezsgő várta őket. A nagy zaj miatt nem hallották egymást, de a színész felkészülve érkezett.

Átadott Katynek egy cetlit, rajta mindennel, amit mondani szeretett volna, majd a gyűrűért nyúlt a kabátzsebébe. Csakhogy a gyűrű doboza túl nagy volt, a zseb pedig pici, ezért rángatni kezdte kifelé. Ekkor egy óvatlan mozdulattal leverte a pezsgőt, az üveg összetört, az ital kifolyt…

„Próbálta kihúzni a dobozt a kicsi kabátzsebből, de az elszakadt, a könyökével pedig pont a pezsgőt találta el. Egy törött üveg és a szétfolyt ital nem tűnik a terv részének, igaz?” ­– nevetett Katy, aki a baki ellenére egy hatalmas igennel válaszolt.

View this post on Instagram

Lifetimes

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

A helikopter ezután egy Los Angeles-i tetőn landolt, ahol a család és a barátok már vártak rájuk egy meglepetés eljegyzési partival. Orlando mindent megpróbált, igaz?

A sztárpár amúgy 2016-ban a Golden Globe-on ismerkedett össze, nem sokkal később randizgatni kezdtek. Valamiért azonban egy időre szakítottak, de egy ideje ismét egymásra találtak. Korábban már mindketten voltak házasok. Katy exférje Russell Brand, Orlando exfelesége pedig Miranda Kerr. Ha minden igaz, Katy és Orlando olyan hamar családot szeretne alapítani, amilyen hamar csak összejön. Mi nagyon szurkolunk nekik!

Még több

Szépség