Lady Gaga és Bradley Cooper az új álompár?

A két sztár kapcsolatát Brangelináékéhoz hasonlítják munkatársaik…

Lady Gaga és Bradley Cooper az új álompár?

Az tuti, hogy idén mindenki azt találgatja, hogy mi is van pontosan Lady Gaga és Bradley Cooper között? A két sztár a Csillag születik című film forgatása alatt kerültek közel egymáshoz, a kérdés csak az, mennyire közel?

Na persze, a történet nem egyszerű, hiszen Brad már három éve együtt van Irina Shaykkal, az énekesnő viszont nemrég szakított vőlegényével. (A pletykák szerint ehhez a színésznek is köze volt…)

A 91. Oscar-gála óta pedig már tényleg mindenki össze van zavarodva, hogy mi a helyzet a szerelmi háromszöggel. Van, aki azt mondja, Irina igazából tök jóban van Gagával, míg mások Bradék fellépése után teljesen meg van győződve arról, hogy totálisan odavannak egymásért.

via GIPHY

A sztorit lassan senki sem hagyja szó nélkül, Bradley exfelesége is megszólalt a témában, most pedig a Csillag születik munkatársai árulták el véleményüket a Gagáékról. Képzeld, Brad Pitthez és Angelina Jolie-hoz hasonlítják őket – és tudod, hogy az ő közös filmjük forgatása hova vezetett…

„Csak mondom – megtörtént Braddel és Angelinával is” – mondta az US Weekly-nek Luenell, aki a pénztárost alakította a filmben. „Nem tudom, hogy lehet nem beleszeretni a másik főszereplőbe.”

Szóval nem lennénk meglepve, ha a díjátadó szezon végével is hallanánk híreket Lady Gaga és Bradley kapcsolatáról… Ugye te sem?

Még több

Szépség