Lady Gagát nem viselte meg a szakítás

Talán mert Bradley Cooper mellett vigasztalódik?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lady Gagát nem viselte meg a szakítás

Nyilván te is hallottad már, mi történt a kedvenc énekesnőddel, Lady Gagával. Ugyebár szakított a vőlegényével, Christian Carinóval, és beindultak a pletykák, hogy Bradley Cooperrel viszont összejött. Bár az internet egy része meg van győződve arról, hogy a Csillag születik sztárjai totál egymásba szerettek, azt azért ne felejtsük el, hogy a szakítás csak néhány hete történt…

A szakítások pedig nem épp kellemes dolgok, fel kell őket dolgozni. Lady Gaga viszont állítólag egyáltalán nem kezdte még el ezt a folyamatot.

„Gaga annyira a karrierijére koncentrál most, hogy nem volt ideje foglalkoznia azzal, ami Chrisszel történt. Mindenkinek azt mondogatja: fókuszáljunk a lényegre” – kotyogta ki egy forrás a Us Weekly magazinnak.

Lehet, hogy nem is viselte meg igazán a szakítás, viszont az is tény, hogy azénekesnő nagyon elfoglalt volt mostanában. És az is, hogy előbb-utóbb elő fognak jönni az érzések, még ha ez most nem is látszik. Hiszen Christian és ő több, mint két évig voltak együtt! Ezt nem lehet kitörölni egyik napról a másikra. Ja igen, és Lady Gaga exe egyben az ügynöke is a Creative Artists Agencynél, ami csak tovább bonyolítja a helyzetet.

Szóval ha most még talán nem érzi a szakítás súlyát, hamarosan tuti fogja. Plusz, ott van még a Bradley-Irina Shayk-Lady Gaga háromszög is, ami nem valószínű, hogy mostanában véget fog érni….

Szerinted Lady Gaga tényleg a karrierje miatt, vagy inkább Bradley Cooper miatt nem foglalkozik a szakításával?

Címkék: bradley cooper Christian Carino irina shayk lady gaga szakítás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.