Micsoda? Jude Law megnősül?

Ez legalább annyira váratlan, mint amikor George Clooney jelentette be, hogy megházasodik…

2019.02.28. 13:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Micsoda? Jude Law megnősül?

Lehet, hogy Jude Law mégsem marad örö agglegény? Nagyon úgy tűnik, hogy megtörténik a világ egyik legvalószínűtlenebb dolga, és a brit színész még idén megházasodik. Legalábbis barátnője, Philipa Coan ujján egy hatalmas gyémántgyűrűt szúrtak ki nemrég. A nő egyébként 14 évvel fiatalabb a 46 éves színésznél, és pszichológusként dolgozik, de ennél többet nem lehet tudni róla.

via GIPHY

Jude és Philipa már több mint három éve együtt vannak, ami egy átlagos párkapcsolatban pont az az időszak, amikor egyáltalán nem lep meg, ha kiderül, hogy eljegyezték egymást. Na de Jude Law esetében ez legalább annyira váratlan, mint az, amikor a szintén örök agglegénynek kikiáltott George Clooney bejelentette, hogy megházasodik.

Persze nyilván csak viccelődünk azzal, hogy teljesen elképzelhetetlen a Jude nősülése, pláne mert a színész egyszer már volt házas – Sadie Frost volt a felesége 1997 és 2003 között, akitől két fia és egy lánya született, Rafferty, Rudy és Iris. Később pedig két évig jegyben járt Sienna Millerrel 2004 és 2006 között, vagyis nem feltétlenül idegen számára az elköteleződés, de azért az sem véletlen, hogy nőcsábász agglegény hírében áll.

A Sun információi szerint az esküvőt egyébként már idén megtartják, valamikor májusban, Franciaországban, Jude tanúja várhatóan a legidősebb fia, Rafferty lesz.

Címkék: eljegyzés Jude Law Philipa Coan

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!