Elképesztően édes titok derült ki Vilmos hercegről!

Képzeld, a royal család tagjai sem profik mindenben…

Elképesztően édes titok derült ki Vilmos hercegről!

Egyre többször hallhatsz arról, hogy Katalin és Vilmos már a negyedik babáról beszél, szóval sokan kötnek fogadásokat arról, hogy mikor érkezik a következő royal bébi. Persze nem lennénk meglepődve, ha bejelentenék, hogy úton van György, Charlotte és Lajos kitesója, hiszen Vilmosék totálisan odavannak a gyerekeikért – gyakran mesélnek is róluk édes sztorikat. Nemrég Katalin árulta el Charlotte titkos becenevét, most pedig a hercegről derült ki egy hihetetlenül cuki történet.

Képzeld, nagyon úgy fest, hogy Vilmos Youtube tutorial videókat nézeget, hogy elleshessen néhány frizuratippet kislányának! A People szerint a herceg egy másik apukával beszélgetett erről, és azt mondta neki, még mindig nem nagyon ért a dologhoz. „Sose próbálj copfot csinálni, rémálom!”

Amikor Katalin megkérdezte tőle, hogy hajfonással próbálkozott-e már, Vilmos azt mondta: „Copfot tudok csinálni, de ennyi, nincs elég hajam, hogy gyakorolhassak.”

Na persze, nyilván Kate csinálja a Sarolta frizuráját mindennap, de azért vicces elképzelni, hogy Anglia leendő királya egy hosszú nap után Youtube videókat nézeget a kislánya miatt

Még több

Szépség