Érkezik a Marvel első meleg szuperhőse!

Eléggé ideje volt már, nem gondolod?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Érkezik a Marvel első meleg szuperhőse!

A képregények világa elég összetett, mostanában pedig legfőképpen azért, mert a feldolgozások jogai más-más stúdió kezében van. Így lehetséges, hogy az X-Men világába tartozó Deadpool-filmekben már simán láthattál meleg karaktert (ő az a hosszú nevű szuperhőscsajszi, vagyis Negaszonikus Tini Torpedó); a Marvelnél viszont még egyet sem. Pedig maguk a képregények ugyanahhoz a kiadóhoz (azaz a Marvelhez) tartoznak.

Szóval a Marvel most eléggé le van maradva a többiekhez képest. Még csak idén mutatja be az első női szuperhősfilmjét, a Marvel Kapitányt – míg a DC-nek ez ugye már rég megvolt Wonder Womannel. És a Deadpool után végre ők is aktivizálják magukat, mivel 2020-ban jöhet az első nyíltan meleg szuperhős a Marvelhez!

Az infót a The Hashtag Show nevű oldal osztotta meg, ami szerint a Marvel beújítana egy 30-49 éves, fizikumában szuperhőst idéző színészt. Ő lehetne a meleg karakter, aki a 2020-as The Eternals, vagyis Az Örökkévalók című filmben mutatkozhat be, amit amúgy egy csaj, Chloé Zhao rendez majd. És feltehetőleg valaki olyan játszaná, aki a való életben is az LGBTQ+ közösséghez tartozik. Neil Patrick Harris vagy Matt Bomer például szerintünk fantasztikusak lennének!

Az Örökkévalók amúgy egy 1976 óta létező szuperhőscsapat, akik csakúgy, mint a Bosszúállók, állandóan megmentik a világot. Annyi különbséggel, hogy az Örökkévalók szó szerint istenek. Gyönyörű nők és dögös pasik, akik tudnak repülni, olyan gyorsan regenerálódnak, hogy gyakorlatilag halhatatlanok, és van még egy csomó extra szuperképességük. Fun fact egyébként, hogy a Bosszúállók jelenlegi főgonosza, Thanos is egy Örökkévaló

Egyelőre mindez sajnos csak spekuláció, ahogy erre az Esquire nevű filmes magazin is figyelmeztet. Bár mivel totál logikusan hangzik és teljesen ideje lenne már egy meleg szuperhős színre lépésének, lehet, hogy ez a pletyka végül igaznak bizonyul…

Címkék: az örökkévalók marvel meleg szuperhős the eternals új szuperhős

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.