Földönkívülivé operáltatta magát, így néz ki

Ez az amerikai férfi elég nagy átalakuláson ment keresztül.

Földönkívülivé operáltatta magát, így néz ki

Egy 33 éves washingtoni férfi, Jareth Nebula nagyon furcsán éli az életét. Nőként született, majd 29 éves volt, amikor úgy döntött, hogy nemet változtat. Miután így sem érezte magát jól, egy idő után gendersemlegesként kezdett magára tekinteni, és David Bowie 1986-os musicalje után felvette a Labyrinth nevet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jareth Argentum (@jareth_nebula) által megosztott bejegyzés, Dec 9., 2018, időpont: 6:36 (PST időzóna szerint)

Jareth az angol Mirror című lapnak mesélt nem szokványos átalakulásáról: „Miután transzneművé váltam, azt hittem, hogy végre megtaláltam önmagam, de rá kellett jönnöm, hogy tévedtem – nem voltam se férfi, se nő, de még ember sem. Nem úgy gondolkodom vagy érzek, ahogy az emberek. Nem igazán tudom megmagyarázni, de egy másik világból származom. Tudom, hogy emberként látnak mások, de én úgy gondolok magamra, mint egy nem nélküli földönkívüli.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jareth Argentum (@jareth_nebula) által megosztott bejegyzés, Nov 13., 2018, időpont: 7:14 (PST időzóna szerint)

A férfi egyébként 26 évesen kezdte úgy érezni, hogy nem olyan, mint mások, mert ekkor derült ki, hogy Ehlers-Danols-szindrómában szenved. A betegség egyik jellemzője, hogy az izületek rendkívül gyengévé és rugalmassá válnak. A pasinak emellett nagy fájdalmai is vannak, amit gyógyszerekkel és gyógytornával próbál csillapítani.

Jareth egyébként nagyon imádja az ufókat, ezért is döntött úgy, hogy ő is földönkívüliként tekint magára. Emiatt pedig a mellbimbóit is leoperáltatta, a szemöldökét leborotválta és az arcába jó pár piercinget lövetett. Az Instájából pedig kiderül, hogy állandóan új, vadabbnál vadabb kinézettel próbál feltűnést kelteni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jareth Argentum (@jareth_nebula) által megosztott bejegyzés, Márc 2., 2019, időpont: 11:20 (PST időzóna szerint)

Még több

Szépség