Kiparodizálták Kourtney Kardashian meztelen fotóját

A celeb nem bírta ki szó nélkül, nézd meg, mit reagált!

Kiparodizálták Kourtney Kardashian meztelen fotóját

A Kardashian-család tagjait nagyon gyakran támadják azzal, hogy semmiben nem tehetségesek, hiszen egyikük sem színésznő vagy énekesnő, „csupán” reality sztárok. A lányok nagyon unják már az ilyen jellegű beszólásokat, valószínűleg ezért borult ki a napokban Kourtney Kardashian is.

A celeb nemrég tett ki az Instájára egy meztelen fotót, amivel az új márkáját, a Poosh-t reklámozta. A kép két nap alatt közel 2,5 millió lájkot gyűjtött, így nem csoda, hogy a híres parodista, Celeste Barber figyelmét sem kerülte el. (Ő az, aki korábban Palvin Barbit is parodizálta!)

View this post on Instagram

C O M I N G. S O O N. @poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Celeste úgy gyűjtött az Instagramon 5,5 millió követőt, hogy rendszerint viccet csinál a sztárok sokszor erőltetett pózolásából. Kourtney képének paródia változatát szintén elkészítette és egy csípős megjegyzést is fűzött mellé.

„Amikor kétségbeesetten próbálkozol, hogy a világot érdekelje a tehetséged.”

Mivel ez a poszt szintén elég sok lájkot kapott, szám szerint körülbelül félmilliót, Kourtney sem maradt le róla. A celeb nem bírta ki, hogy ne szóljon vissza, az alábbit válaszolta Celeste-nek.

„Amikor ennyire tehetséges vagy, azt meg kell osztanod másokkal!”

Kourt később meggondolhatta magát, mert törölte a kommentet, de ez nem segített, hiszen az internet nem felejt… A fanok megjegyezték, hogy mennyire imádják a humorérzékét, és milyen igazuk van!

Még több

Szépség