Kylie Jenner kislányának saját sportkocsija van

Méghozzá egy személyre szabott, egyedi, babaméretű Lamborghinije.

Kylie Jenner kislányának saját sportkocsija van
Ez most az a hír, amikor közvetlenül azután, hogy felkiáltasz örömödben, hogy ez az egész mennyire cuki, gyorsan végiggondolod a dolgokat és számolsz picit, majd rájössz, hogy hány hónapig tudnál elélni abból az összegből, amibe Kylie Jenner egyéves kislányának autója került, és már közel sem mosolyogsz annyira. Merthogy az alábbi képen Stormi Webster sportkocsiját láthatod, egy teljesen egyedi, személyre szabott, mini Lamborghinit.
A festést egy híres graffiti művész, Queen Andrea tervezte, méghozzá Kylie pasija, Travis Scott Astroworld turnéjának mintájára. Persze most azt hihetnéd, hogy teljesen normális, hogy Kylie Jenner Lamborghinit – még ha egy picit is – vesz a lányának, hisz ő a világ legfiatalabb milliárdosa, simán megengedhetne magának tíz ilyet is, de nem, ezt nem ő vette. Egy forintot nem fizetett érte sem ő, sem Travis, a kocsit ugyanis ajándékba kapta a kis Stormi a Barclays Centertől, akik még névre szóló rendszámtáblát is készítettek.
És persze azt se felejtsük el, hogy Stormi nem véletlenül kapott Lamborghinit – ezzel ugyanis beparkolhat szülei autói mellé, akiknek szintén van egy-egy ilyen Lamborghinijük, azzal a különbséggel, hogy azokat nem lábbal kell hajtani…

Még több

Szépség