Taylor Swift csúnyán beszólt Kim Kardashiannek

Úgy tűnik, mégsem ért véget a cicaharc közöttük…

Taylor Swift csúnyán beszólt Kim Kardashiannek

Bár Kim Kardashian egy talkshowban nemrég azt mesélte, hogy a balhé közte és Taylor Swift között a múlté, és túltették magukat a sérelmeken, a legfrissebb hírek nagyon nem erről árulkodnak…

Az énekesnő lett az Elle legújabb címlaplánya, és az ez alkalomból készített interjúban elég őszintén beszélt sok mindenről. Taylor idén decemberben fogja betölteni a harmincat, szóval elárult 30 olyan dolgot, amit megtanult az eddigi évei alatt – például azt, hogyan kezelte a vitáját Kimmel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ahead of her 30th birthday, Taylor Swift is sharing 30 things she learned before turning 30. “I’ve come to a realization that I need to be able to forgive myself for making the wrong choice, trusting the wrong person, or figuratively falling on my face in front of everyone,” she writes. “Step into the daylight and let it go.” Link in bio for the full essay penned by ELLE’s April cover star.⁣ ⁣ ELLE April 2019:⁣ Editor-in-chief: @ninagarcia⁣ Creative director: #stephengan Cover star: @taylorswift⁣ Photographer: @benhassett⁣ Stylist: @paulcavaco⁣ Wearing: @burberry⁣ Hair: @sergenormant⁣ Makeup: @francelledaly, @lovecraftbeauty⁣ Nails: @DeniseBourne37, @deborahlippmann⁣ Producer: Kristen Terry, @roscoproduction

ELLE Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés, Márc 6., 2019, időpont: 5:05 (PST időzóna szerint)

„Ha mindig kedves vagy mindenkihez, az nagyon sokszor bajba sodorhat. Növessz gerincet, bízz az ösztöneidben, és tudd, mikor kell visszavágni! Legyél olyan, mint a kígyó – csak akkor harapj, ha valaki rád lép” – mondta a sztárcsaj.

Ez már csak azért is érdekes, mert Kim szó szerint kígyónak nevezte őt egy Snapchat videójában, ami miatt a Kardashian fanok elárasztották Taylor közösségi oldalait a kis hüllős emojikkal. De volt még más is, ami a két csaj cicaharcára utalt!

„Pár évvel ezelőtt, valaki utálat kampányt indított ellenem online, azzal, hogy kígyónak nevezett a neten. A tény, hogy mennyi ember csatlakozott ehhez, ahhoz vezetett, hogy kisebbnek éreztem magam, mint valaha is az életben… Jó lenne, ha megkapnánk a bocsánatkérést azoktól, akik zaklattak minket, de talán az az elégtétel, amit kaphatok, hogy tudom, túl fogom élni és mindennek ellenére fejlődök” – mesélt őszintén az énekesnő az őt ért támadásokról.

via GIPHY

Na persze nem említi név szerint sem Kimet, sem Kanyét, de elég nyilvánvaló, hogy rájuk gondolt... Szerinted véget ér valaha a balhé Taylor és a popókirálynő között?

Még több

Szépség