1 hónapig mindennap randizott, ez történt

Ez az igazi Szex és New York, nem a sorozat!

1 hónapig mindennap randizott, ez történt

Lisa Holden, a szingli újságírónő úgy döntött, hatalmas kihívás elé állítja magát, és 30 napon át 30 pasival randizik: minden nap egy újabb férfival. Mindezt azután, hogy New Yorkba költözött, ahol még senkit nem is ismert. Lisa azt írja, a végére fáradt és kimerült volt, azt érezte, soha többé nem akar randizni, de végig csinálta és tanult is belőle. Kíváncsi vagy mi történt vele?

Megtervezte

Tudta, hogy kemény dió lesz 30 pasit leszervezni, de abban is biztos volt, hogy nem fog ész nélkül mindenkit jobbra húzni csak azért, hogy meglegyen a szám. Inkább arra törekedett, hogy azoknak mondjon igent, akik egy kicsit is érdekelték, vagyis úgy viselkedett, ahogy egy átlagos csaj is tenné, amikor randizni akar. Továbbra sem kezdeményezett, megvárta, hogy a pasi lépjen, és így is összejött a 30. Szerinte a tanulság az, hogy nem kell nyomulni, egyszerűen csak nagyon aktívnak kell lenni a randi-appokon.

Valentines Day Love GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - Find & Share on GIPHY

Rapidrandizott

Egyik este rögtön 9 emberrel is randizott egy CitySwoon nevű szolgáltatásnak köszönhetően. Lisa szerint ez arra nagyon jó, hogy megtanulják a csevegést azok az emberek, akik nagyon idegesek és izgulnak egy-egy randi előtt. Ilyenkor nincs is idő másra, nem lehet elmélyülni a beszélgetésben, tényleg csak hétköznapi csacsogás az egész. Ebből azt is meg lehet tanulni, hogy aki egy csevegés után cukinak tűnik, nem biztos, hogy egy második randin is annak látod majd, amikor már komolyabb témák is előkerülnek.

Awkward Dating GIF - Find & Share on GIPHY

Megtanulta értékelni a legrosszabbat is

Amikor egy olyan pasival találkozott, aki végignézett rajta, és azzal akart kedveskedni, hogy tuti mindenki rá akar majd hajtani és imádni fogja New York-ot – próbálta bóknak venni a dolgot. Majd miután megköszönte ezt a megjegyzést, azzal búcsúzott, hogy most le is teszteli a pasi elméletét. Annak is örült, hogy mindig visz magával pénzt a randikra, mert az egyik srác, miután osztrigát és drága bort rendelt magának, elvárta, hogy a lány fizessen. Lisa ezek után rendezte a saját részét és gyorsan lelépett.

Joey Tribbiani Flirting GIF - Find & Share on GIPHY

Rájött, hogy mennyire szereti, hogy szingli

Lisa azt írja, hogy úgy a 25. randi körül fáradt el teljesen, akkor jött rá, hogy ez az egész totális őrültség, amibe senkinek nem szabadna belevágnia. Elmondása szerint már fél New Yorkkal randizott, és senkit nem talált, akit szeretne, inkább csak arra ébresztette rá ez az egész, hogy mennyire szeretne otthon ülni a melegítőjében.

Single Parks And Recreation GIF - Find & Share on GIPHY

Összességében persze örül, hogy végig tudta csinálni, de arra is rá kellett jönnie közben, hogy ezzel az egésszel a randizás varázsát vette el és tette tönkre. Na meg arra is, hogy egyáltalán nem az számít, hogy hány emberrel sodor össze az élet – és sokkal jobb egyedül lenni, mint a nem megfelelő pasikkal!

Te kipróbálnád a randi-kihívást?

Még több

Szépség