Ez Erzsébet királynő első Instagram-posztja

Úgy tűnik, a királynő is haladni szeretne a korral!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez Erzsébet királynő első Instagram-posztja

Oké, az teljesen egyértelmű, hogy az angol királyi család tagjai nem instáznak. Helyettük a Kensington-palota és a Buckhingam-palota kommunikál, még az Instagramon is. De persze abban is biztosak vagyunk, hogy titokban Vilmos, Harry vagy Katalin is instáztak már életükben, Meghanról pedig mindenki tudja, hogy korábban brutál népszerű volt az oldala, amit viszont törölnie kellett, amint hivatalosan is a család tagjává vált. Viszont azt eddig el sem tudtuk volna képzelni, hogy Erzsébet királynő is rákattanjon a képmegosztóra, pedig de!

II. Erzsébet ugyanis nemrég közzétette élete első Instagram bejegyzését! A királynő a londoni Tudományos Múzeumban járt, innen tette közzé a posztot, amiben leírta, miért is ment el a múzeumba. Erzsébet már 92 éves, szóval a személyzete mindent előkészített neki, megírták a szöveget is, neki csak rá kellett böknie a megosztás gombra, de azért ez még így is történelmi pillanat.

 

View this post on Instagram

 

Today, as I visit the Science Museum I was interested to discover a letter from the Royal Archives, written in 1843 to my great-great-grandfather Prince Albert. Charles Babbage, credited as the world’s first computer pioneer, designed the “Difference Engine”, of which Prince Albert had the opportunity to see a prototype in July 1843. In the letter, Babbage told Queen Victoria and Prince Albert about his invention the “Analytical Engine” upon which the first computer programmes were created by Ada Lovelace, a daughter of Lord Byron. Today, I had the pleasure of learning about children’s computer coding initiatives and it seems fitting to me that I publish this Instagram post, at the Science Museum which has long championed technology, innovation and inspired the next generation of inventors. Elizabeth R. PHOTOS: Supplied by the Royal Archives © Royal Collection Trust / Her Majesty Queen Elizabeth II 2019

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Egyébként érdekesség, hogy öt évvel ezelőtt a királynő pontosan ugyaninnen osztotta meg első Twitter-posztját is. Úgy látszik, ez már hagyomány Erzsébetnél! Ki tudja, 5 év múlva talán még élőzni is fog innen!

Címkék: angol királyi család első instagram poszt első poszt erzsébet királynő Instagram royal

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség