Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Kezded unni, hogy mindenki a te szerelmi életedről pletykál? Te is tehetsz ellene! Például mostantól ne számolj be a randik után minden apró részletről a barátnőidnek, főleg azoknak ne, akik köztudottan nem tudják magukban tartani a love-infókat…

Párban: Imádod, amikor a pasid kényeztet, de vajon te is mindent megteszel, hogy a kedvében járj? Ezen a hétvégén koncentrálj csakis rá, csináljátok azt, amit ő szeretne, hidd el, nagyon hálás lesz érte!

Bika

Szingli: Nem vágysz most semmi romantikusra vagy érzelmesre, bár van kedved ismerkedni, de csakis a kötetlen flörtök jöhetnek szóba. Szerencsére akad jó néhány srác, akinek bejön a lazaságod!

Párban: Úgy érzed, az egész családod ellened van és minden vita esetében a barátodnak adnak igazat? Inkább ne is meséld el nekik az apró összezörrenéseket, csak feleslegesen terheled vele magadat és őket is.

Ikrek

Szingli: Szuper randi vár rád! Totál egy hullámhosszon vagytok a sráccal, jókat beszélgettek, ráadásul egyértelművé teszi, hogy te is bejössz neki. Pont erre volt már szükséged!

Párban: Sokat vitáztatok az elmúlt napokban, hetekben, de végre egy nyugisabb időszak jön. Amennyire el voltál keseredve ezért, most annyira érzed szerelmesnek és elégedettnek magadat!

Rák

Szingli: Amikor azt hiszed, végre nem érdekel már a volt barátod, feltűnik valahol, és persze kedves is, meg érdeklődő, de ettől te még csak rosszabbul is érzed magad. Nem baj, legalább tudod, hogy még nem sikerült teljesen lezárnod.

Párban: Nem tudod eldönteni, hogy a pasidnak veled van baja, vagy csak úgy mindennel. Nem is lényeges, most arra koncentrálj, hogy balhé nélkül megússzátok a hétvégét.

Oroszlán

Szingli: Eddig azt gondoltad, a legutóbbi szakítás totálisan lerombolta az önbizalmadat, de végre azt érzed, megint a régi vagy. Nem hibáztatod magadat, és ez nagyon felemelő!

Párban: Az egyik hétvégi program nagyon sokat jelent indkettőtöknek majd, nem biztos, hogy nagy esemény, mégis egy nagyon jó emlék marad majd.

Szűz

Szingli: Tartózkodóbb vagy, mint szoktál, mintha félnél az ismerkedéstől, az ismeretlentől. Kicsit el kell engedned magadat, mert így egyre görcsösebb leszel.

Párban: Egy olyan exed kerül elő, akivel nem volt szép szakításod, és most sem szeretnél vele túl sokat kommunikálni, mert még fűznek hozzá érzelmek. Akkor már az elején zárd le a beszélgetést!

Mérleg

Szingli: Túl hamar beleélted magad egy kezdődő kapcsolatba, ezért duplán rosszul esik, ha a srác eltűnik vagy nem veled töltené a hétvégét. Még nagyon az elején vagytok, valószínűleg neki nagyobb térre van szüksége.

Párban: Ha az utóbbi időben szétmentek körülöttetek párok, próbálnak titeket is belerángatni a drámába, de ne dőljetek be, inkább élvezzétek, hogy ti boldogok vagytok együtt.

Skorpió

Szingli: Feltűnően sokat találkozol véletlenül egy fiú ismerősöddel? Lehet, hogy mégsem véletlen, és miattad van ott mindenhol, ahova beteszed a lábad…

Párban: Egy apróságon úgy összevesztek már reggel, hogy dúlva-fúlva indultok el. Ne hagyd annyiban és napközben kezdeményezd te a békülést, különben az egész hétvégét tönkreteheti egy ez a kis vita.

Nyilas

Szingli: Kezd kialakulni közted és egy új srác között valami, de már az elején drámázik valamin, amivel csak azt éri el, hogy elmegy a kedved az egésztől. Mondd meg neki, hogy lazítson, különben nem érzed jól magad.

Párban: Semmiképp ne szólj bele a barátod munkahelyi dolgaiba, a karrierjével kapcsolatban történhet pár dolog, ami miatt kicsit feszült, de álld meg, hogy elmondta véleményedet.

Bak

Szingli: Most még fontosabb az első benyomás rólad, mint máskor, de ettől még mindenképp maradj természetes, és a rucid, sminked is legyen visszafogott, ha randizni mész. A srác lehet, hogy első blikkre már dönt.

Párban: Fontos lesz a kommunikáció köztetek, hogyha nem is vagytok együtt, mindig legyél elérhető, reagál rögtön az sms-eire, hívásaira, különben elég nagy félreértések lehetnek.

Vízöntő

Szingli: Valahogy – te sem érted, hogyan – belekerülhetsz egy szerelmi háromszögbe. Ha a kezdeti tüzes üzenetváltások, és izgi találkozások fel is dobnak, gondold át, tényleg erre van-e szükséged, és mit áldozol be érte.

Párban: Lepd meg a fiúdat! Találj ki valami nagyon különleges programot, lehet otthoni (főleg hálószobai) újdonság, ami kicsit felpezsdíti az életeteket. A rutin nem a ti műfajotok!

Halak

Szingli: Felbukkanhat az exed, ezúttal viszont nem nyomulni akar, hanem bejelenti, hogy talált valakit és továbblépett. Már csak az a kérdés, hogy ez mit vált ki belőled?

Párban: Általában nem vagy híve a páros randiknak, de ha felmerül a hétvégén, akkor ne utasítsd vissza, mert a pasidnak nagyon is van kedve, főleg, mert nagyon szeretné, hogy jobban megismerd a barátait.

Még több

Szépség