Kylie Jenner tényleg kibékül a barátnőjével?

Van rá esély, hogy Kylie megbocsát Jordynnak.

Kylie Jenner tényleg kibékül a barátnőjével?

Az elmúlt hetek másról sem szóltak, minthogy Khloé Kardashiant megcsalta a pasija, Tristan Thompson. Sosem volt hűséges típus, de most nagyon elrontotta a dolgokat, mert Khloé testvérének, Kylienak a BBF-jével kavart. Ez persze hatalmas botrányt robbantott ki a Kardashian-családban főleg amiatt, mert Jordyn Woods annyira jóban volt a Jenner-lánnyal, hogy együtt is laktak.

Mivel Jordynt családtagként kezelték, ezért Khloé és Kylie is nagyon nehezen hitték el, hogy a csaj ilyen helyzetbe hozta őket. A legújabb információk szerint Kylie képes lenne megbocsátani neki, azonban arra vár, hogy a tesója is áldását adja erre.

Az amerikai ET magazinnak egy forrás a következőket mondta:„Kylie még mindig azon gondolkodik, hogy hogyan kerülhetne Jordyn vissza az életébe, és a legnehezebb ebben az, hogy tiszteletben akarja tartani Khloé érzéseit is. Khloé viszont totálisan megalázottnak érezte magát Jordyn miatt, és soha nem akart tőle semmit az életben többet. Viszont ő nem haragtartó típus, és épp azon van, hogy túltegye magát a fájdalmán, amit egy testvérnek hitt ember okozott neki.”

„Kylie szereti Jordynt, de a tesóját, Khloét még jobban, ezért a barátságuk jövője Khloé boldogságától függ”– tette hozzá az informátor. Te mit gondolsz, a sztárcsajok kibékülnek valaha Jordynnal?

Még több

Szépség