Meghan hercegné nyakláncáról beszél ma mindenki

Meghatódtak a fanok, amikor meglátták, mi van a nyakában. Nézd meg te is!

Meghan hercegné nyakláncáról beszél ma mindenki

Meghan hercegné és Harry herceg már nagyon várja első babája születését, aki lehet, hogy korábban jön a világra, mint ahogy azt sok fan gondolta. A kismama nemrég még a royal hagyományokat is megszegte (már megint), csak azért, hogy az amerikai szokásoknak megfelelően babaváró bulit tartson a kicsinek. A nagy eseményre New York-ban került sor, ahol sok-sok híresség gratulált Megnek.

Valószínűleg akkor ajándékozták neki azt az arany nyakláncot, amiről most mindenki beszél. A sztárdizájner, Jennifer Meyer által tervezett ékszeren az angol „Mummy” felirat szerepel, ami azt jelenti, Anyu. A kézzel készült medál átszámítva 230 ezer forintba került.

A rajongók még azt is kiszúrták ezzel kapcsolatban, hogy a szó betűzése a britekre jellemző, az amerikaiak ugyanis inkább úgy írnák, „Mommy”. Szóval úgy tűnik, Meghan végérvényesen brit lett! Persze a royal család tagjaként nem tehetett mást…

A hercegné amúgy láthatóan szereti a nyakéket, már több eseményen látták rajta, jelenleg a kedvenc darabjai közé tartozik.

Még több

Szépség