Váltsd valóra az álmaidat a legmenőbb coach segítségével!

A nemzetközi online business és social media szakértő Balin él, ahonnan két sikeres vállalkozást is irányít.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Váltsd valóra az álmaidat a legmenőbb coach segítségével!

Sabrina Philipp élete a valóra vált tündérmese: abban segít az embereknek, hogyan hozzanak létre kezelhető és nyereséges vállalkozást, amiben megtapasztalhatják a személyes, és az anyagi szabadságot is – mindezt a gyönyörű indonéz szigeten teszi. Sabrina elárult neked pár titkot arról, hogyan érheted el a céljaidat!

A social media guru már egészen kiskora óta egy dologról álmodott, méghozzá a szabadságról: „Vállalkozóként én magam hozhatom meg a döntést arról, hogy mennyit akarok dolgozni, mikor, kivel és hol. Nincs főnököm, akinek jelentést kellene tennem, és akinek szabadságért kellene könyörögnöm. Hihetetlen szabadság van abban, hogy rájöttem, én alakíthatom ki az életemet és a businesst is, ami támogatja a döntéseimet. Ez mindenki számára lehetséges!”

22 évesen, mindössze 800 dollárral költözött el jelenlegi lakhelyére, ahol felépítette globális cégét, és ma már több mint 100 ezer dollárt (azaz körülbelül 28 millió forintot) keres havonta. „Bali valóban mágikus hely, ami sokkal többet adott nekem, amit valaha is álmodtam volna, és szerencsés vagyok, hogy az otthonomnak nevezhetem.”

Sabrina célja, hogy láthassa a világot, miközben meg is változtatja azt, egyik vállalkozó után a másikkal: „Ők egyedülálló helyzetben vannak ahhoz, hogy változást hozzanak létre, hiszen az a ’munkájuk’, hogy az álmaikat valóra váltsák, amiért fizetnek is nekik. Segítek az embereknek, hogy elindíthassák az online businessüket, amivel pénzt kereshetnek, miközben beutazzák a világot, szerelmesek lesznek, családot alapítanak, és a saját feltételeik szerint élik az életüket.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sabrina Philipp (@sabrinamphilipp) által megosztott bejegyzés, Nov 20., 2018, időpont: 3:39 (PST időzóna szerint)

A programja teljesen kezdőknek is elérhető, méghozzá neten, szóval te is bármikor beiratkozhatsz! Sabrina a képzés során elmond mindent, amit tudni kell egy online business indításáról. „Az első lépés, hogy legyen egy elképzelésed, és tarts is ki mellette. Azt szoktam javasolni a diákjaimnak, hogy kérdezzék meg maguktól, hogyan szeretnék érezni magukat a vállalkozásukban. Nagyon fontos, hogy ismerjék önmagukat, és tudják, miért is csinálják ezt, így nem ébrednek arra egy nap, hogy utálják a munkájukat. Ha ezt tisztáztad, elkezdheted beleásni magad a brandingbe.”

Azt is elárulta, hogy a legtöbben, akik hozzá fordulnak segítségért, a bukástól rettegnek. „A social media miatt minden annyira publikus lett, szóval sokan attól félnek, mit mondanak majd rájuk, ha kudarcot vallanak. Nem adhatunk hatalmat másoknak az életünk felett? Kit érdekel, mit gondolnak mások! Nem ők fizetik a számládat!” Sabrina szerint a legtöbben abban hibáznak, hogy nem száz százalékig elkötelezettek a projektjük mellett, és csak hobbiként kezelik: nem fordítanak rá elég időt és energiát. „Adj bele mindent az álmod megvalósításába, és ne félj elvégezni egy kurzust, vagy mentort keresni! A nagy áttörésed akár öt percnyire is lehet tőled! Ha most feladod, sosem tudod meg!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sabrina Philipp (@sabrinamphilipp) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2018, időpont: 6:21 (PST időzóna szerint)

Kíváncsi vagy, hogy milyen apró trükkökkel érheted el, hogy a kreatív gondolkodást beépíthesd a mindennapjaidba? Sabrinának erre is van egy tippje! „A napom legfontosabb része, amikor felébredek és írok a naplómba. Különleges ereje van annak, ha papírra veted az álmaidat, és képes vagy kijelenteni valamire: ’akarom ezt! Szóval írj! Írj mindennap! Írd le a reményeidet, az álmaidat és naponta dolgozz meg érte, hogy elhidd, megtörténhetnek. Aztán tedd le a tollad és menj váltsd őket valóra!”

Képzeld, Sabrina üzent is a Cosmo-lányoknak nőnek alkalmából!

„Te vagy a saját történeted hőse! Eldöntheted, hogy milyen legyen az életed, szóval dönts úgy, hogy különleges lesz! Próbáld meg újra és újra, amíg meg nem kapsz mindent az élettől, amit szeretnél, mert ha elég bátor vagy ahhoz, hogy ne add fel és a legsötétebb napon is túllépj, akkor az élet le fog nyűgözni téged a boldogsággal és a sikerrel!”

Címkék: bali coach online business Sabrina Philipp social media

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.