Ez a 3 csillagjegy bánik a legjobban a pénzzel

Ha spórolásról van szó, ez a három csillagjegy verhetetlen!

Ez a 3 csillagjegy bánik a legjobban a pénzzel

Bika

Csak lassan és megfontoltan – ez jellemez téged a költekezés terén. Mivel keményen megdolgozol minden egyes forintért, így azt is jól átgondolod, hogy mire add ki a pénzed. Oké, azért néha egy-egy drágább kiegészítőre vagy rucira beruházol, szülinapokon pedig szívesen beülsz a pasiddal egy étterembe vacsizni, de összességében számodra mindennél fontosabb, hogy jól átgondold, mi az, ami biztosan belefér a büdzsébe.

Rák

Te nem is a pénzhez ragaszkodsz igazán, hanem ahhoz a biztonsághoz és stabilitáshoz, amit ad. Mielőtt feltörnéd a malacperselyt, mindig alaposan és duplán átgondolod, hogy mire éri meg kiadni. A megtakarításaidból általában nagyobb, értéktartó dolgokat veszel: szívesen fektetsz például ingatlanba, vagy költöd felújításra, lakbercuccokra a spórolt pénzed.

Szűz

Nincs még egy olyan csillagjegy, aki annyira szemmel tartaná, praktikusan és következetesen kezelné a pénzügyeit, mint te. Az az igazság, hogy még a jég hátán is megélsz, a kevésből is nagyon jól tudsz takarékoskodni és emiatt elképesztően büszke is vagy magadra. Lehetsz is! Úgy vagy vele, hogy vagy értelmes dolgokra költöd a félretett pénzedet, vagy inkább nem veszel semmit. Egyre azért figyelj: ne sajnáld néha megajándékozni magad, különben az egész spórolásnak nincs értelme!

Még több

Szépség