A trükk, amivel megtalálod a tökéletes melltartót

Már teljesen megszoktad, hogy néha bevág vagy éppen eláll a melltartód? Pedig van egy szuper módszer, hogy mindig meglegyen a „nem is érzem, hogy viselem” hatás.

A trükk, amivel megtalálod a tökéletes melltartót

Még olyan menő modellek is küzdenek néha a rossz méretű melltartókkal, mint Palvin Barbi, ezért tényleg egy elég nehezen megoldható problémáról van szó. Legalábbis eddig, mert kiderült, hogy mindössze 3 gyors lépéssel egy életre kioffolhatod ezt a parafaktort. Ráadásul ezt akkor is bevetheted otthon, ha online vásárolsz és nincs a kéznél a fehérneműboltokban lévő mérettáblázat. Mutatjuk hogyan!

1. lépés

Fogj egy mérőszalagot és a melleid alatt vezesd végig úgy, hogy ne fesszítsd túlságosan meg és ne is legyen laza. Fontos, hogy a szalag végig vízszintes legyen a bőrödön. Az így kapott számot oszd el 2,54-gyel (hogy megkapd inch-ben az eredményt) majd írd fel, mert még lesz vele dolgod.

2. lépés

Most a melled középső pontja körül vidd végig a szalagot. Lélegezz mélyeket: a lényeg, hogy pont úgy álljon a szalag, hogy kilégzésnél ne legyen bő, belégzésnél pedig semmiképpen se szorítson. Ezzel megkaptad a második fontos számot, ami a mellbőséget mutatja, de szintén oszd el 2, 54-gyel.

3. lépés

Vond ki az első lépés eredményét a másodikból, hogy megtudd, mi a kosárméreted. Ha a különbség kisebb, mint 1, akkor AA kosaras vagy, ha 1-re tudod a legkönnyebben kerekíteni, akkor A, 2-nél B, 3-nál C, négyesnél pedig D kosarat kellene választanod.

Extra tipp: forgasd el a törzsed és emeld fel a kezed, ha melltartót próbálsz, hogy tutira kiderüljön, ha valami nem stimmel vele.

Még több

Szépség