Ezért érdemes ma este bekuckózni a tévé elé

Csekkold le, milyen filmek közül válogathatsz vasárnap este!

Ezért érdemes ma este bekuckózni a tévé elé

Star Wars II. rész: A klónok támadása (RTL Klub, 18:55)

Már kicsi korod óta rá vagy kattanva a Csillagok háborúja filmekre? A jó hír az, hogy az RTL-en elölről levetítik az összes részt, minden vasárnap csekkolhatsz egyet. Ma következik a második film, szóval még nem vagy lemaradva semmiről!

Trollok (Tv2, 18:55)

Még felnőtt fejjel is odavagy a rajzfilmekért? Nyugi, nem vagy egyedül! Pont azért ajánljuk ezt a cuki animációt, minek nem csak a sztorija elragadó, de a dalokat is imádni fogod. Főleg, hogy Justin Timberlake, Anna Kendrick, Gwen Stefani és James Corden kölcsönözték a hangjukat a szereplőknek.

Az 50 első randi (Tv2, 20:55)

Inkább egy klasszikus romkomra szavaznál? Mi lehetne megfelelőbb, mint egy Adam Sandler és Drew Berrymore film? Vicces, romantikus, plusz brutál szép helyen játszódik!

Förtelmes főnökök (Cool, 21:00)

Eggyel ötősebb poénokra vágysz? Akkor a Förtelmes főnökök a te filmed mára! Jennifer Aniston, Colin Farell, Jamie Foxx, Jason Bateman, Kevin Spacey, csak hogy néhány nevet említsünk az szereposztásból. Plusz képzeld, még Meghan hercegné is feltűnik a produkcióban!

A Hangya és a Darázs (HBO, 20:00)

És a végére hagytuk a legjobbat! Az HBO ugyanis ma bemutatja az egyik legfrissebb Marvel filmet, A Hangya és a Darázst, ami lényegében A Hangya második része. Bár nem ez a legerősebb sztorija a Marvelnek, de azért így is simán veri a legtöbb szuperhősfilmet.

Még több

Szépség