Bradley Cooper végre döntött felesége és Lady Gaga között?

Egyre tovább bonyolódik a hollywoodi szerelmi háromszög, amiről mindenki beszél…

Bradley Cooper végre döntött felesége és Lady Gaga között?

Lady Gaga és Bradley Cooper nagyon egymásra találtak a Csillag születik forgatásán, szóval a forgatás óta mindenki azt találgatja, hogy vajon ők lennének-e az új hollywoodi álompár? A pletykák az Oscar-gálás fellépésük óta még durvábban terjednek a két sztár állítólagos kapcsolatáról (főleg, hogy Gaga közben szakított a vőlegényével) – bár az énekesnő egy interjúban azt állította, hogy átvertek mindenkit, és csak színészkedtek a díjátadón előadás közben.

via GIPHY

Az viszont eléggé biztosnak tűnik, hogy Brad barátnője, Irina Shayk nincs oda túlságosan az énekesnőért – a National Enquirer konkrétan azt írta nemrég, hogy a modell ultimátumot adott a színésznek: ő, vagy Gaga. „Irina teljesen elsápad, ha valaki arról beszél, hogy milyen jól néz ki a pasija és Lady Gaga együtt” – mondta egy állítólagos forrás. Ha hihetünk a bennfentesnek, akkor az énekesnő egy emailt is írt az Oscar-gála után Bradley barátnőjének, hogy nem akarja ellopni Bradet, de Irina nem válaszolt rá.

via GIPHY

A Gossip Cop utánajárt a sztorinak, és több bizonyítékot is találtak arra, hogy ez csak egy fake hír! Először is, Brad és szerelme együtt érkeztek az Oscarra, ahol amúgy Irina állva tapsolta meg pasija és Gaga fellépését, sőt, egy öleléssel gratulált az énekesnőnek, amikor megnyerte a legjobb betétdalért járó aranyszobrocskát. Ráadásul mindkét sztár képviselője többször is elmondta, hogy csupán barátság van kettőjük között. De ha ez még nem lenne elég meggyőző érvlista, a Gossip Gop most is csekkolta a sztorit az egyik forrásuknál, aki közelről ismeri a helyzetet, és ő is igazolta, hogy a történet kamu.

Te mit gondolsz, mi az igazság?

Még több

Szépség