Felháborodtak a netezők Kylie Jenner fotóján

Elég megosztó a kép, az biztos.

Felháborodtak a netezők Kylie Jenner fotóján

Kylie Jenner elég durva pár napon van túl. (Igen, arra gondolunk, hogy a legjobb barátnőjével csalta meg Khloét a férje, plusz a saját pasiját is hűtlenséggel vádolták.) Szóval az egyetlen stabil pont a családja, azon belül is a kislánya, Stormi.

A kiscsaj nem kétséges, hogy hihetetlenül édes, viszont az anyukája már jó néhányszor kiakasztotta a fanokat a róla posztolt dolgaival. Legutóbb például egy méregdrága sportkocsit vett neki, előtte pedig gyémánt nyakláncot ajándékozott Storminak.

Persze mindezt szeretetből teszi – és a legutóbbi Insta posztja is árulkodik arról, mennyire imádja Kylie a kislányát.

„Ez a kislány minden nap arra ösztönöz, hogy a legjobb emberré/nővé váljak. Boldog nőnapot!” – írta ki Kylie. A fanok viszont nagyon felháborodtak. Na de nem a cuki üzeneten, hanem magán a képen. Láthatod, hogy a sztárcsajszi épp Stormi szájára ad puszit, ez pedig brutálisan megosztotta a követőit.

A szájra puszi-téma már másoknál is előjött (például Victoria Beckhamnél, aki a kis Harperről posztolt hasonló fotót), és mindig ugyanaz a probléma. A szájra adott puszit sokan ellenzik, sőt, vannak akik szerint egyenesen veszélyes: azt mondják a gyerek így könnyebben elkaphatja a herpeszvírust.

Mások viszont majd’ elolvadtak Kylie posztjától, és olyanokat kommenteltek, hogy „nagyon cukik vagytok” vagy „mindjárt elsírom magam”. Ezek a rajongók pedig úgy gondolják, a világ legtermészetesebb dolga, ha egy anya megpuszilja a gyerekét – még ha az a szája is.

Szerinted melyik tábornak van igaza a szájra puszi-kérdésben?

Még több

Szépség