Így próbál felejteni Vajna Timi

Andy Vajna özvegye egy időre visszavonult a nyilvánosság elől az őt ért támadások miatt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így próbál felejteni Vajna Timi

Vajna Timi utoljára Los Angelesből töltött fel képet az Instagramjára, ahová azért utazott, hogy teljesíthesse férje kívánságát, vagyis a hamvainak egy részét szülei és fia mellé temették el. Andy Vajna özvegye ezután egy hétre visszavonult a nyilvánosság elől, a barátai azt mesélték, hogy azért, mert nagyon rosszul viselte az őt ért támadásokat.

Március 10-én újra posztolt az Instáján, méghozzá arról, hogy lelki fájdalmára a futás a legjobb gyógyír, hiszen nagyon rossz érzés számára, hogy férje már nem várja őt otthon, tehát úgy tűnik, hogy Timi a sporttal próbál felejteni.

„Timi szándékosan nem tett ki friss posztokat az oldalaira Andy Los Angeles-i temetése óta. Egyfelől azért, mert nem érzett erőt ahhoz, hogy elviselje azt a töméntelen rosszindulatot, amely a közösségi oldalak kommentjeiből indokolatlanul rázúdult a férje halála után, másfelől mert rengeteg intézni-valója van. A sport régóta része az életé¬nek, és a fitnesz napi rutinja segít visszazökkenni a normális kerékvágásba” – mondta egy bennfentes forrás a Borsnak.

Címkék: andy vajna gyász vajna tímea vajna timi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség