„Kipróbáltam Ariana Grande hajhosszabbítását, ez történt”

Egy újságíró elmesélte, miért vágyott az extra mennyiségű póthajra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Kipróbáltam Ariana Grande hajhosszabbítását, ez történt”

Ariana Grande ikonikus copfja biztos elgondolkodtatott már téged is legalább egyszer, hogy milyen lehet ekkora hajpótlással élni. A brit Popsugar újságírója, Kelsey Castanon nem csupán gondolkodott rajta, hanem ki is próbálta. „Nem vagyok ellene, de egészen múlt hétig el sem tudtam képzelni magam más frizurával, mint a lob… Nagyon nehéz volt ellenállni a kísértésnek, ahogy az XL-es hajhosszabbítás ekkora divat lett, kezdve Ariana Grandéval, Beyoncén keresztül egészen Jennifer Lopezig” – vallotta be Kelsey.

Új külső 25 perc alatt

Az újságíró eleinte azt gondolta, hogy ez a túl hosszú frizura tuti nem praktikus a hétköznapokban, de annyira szerette volna kipróbálni, hogy végül belevágott a challengebe. A szalonba érkezve Kelsey első kérdése az volt, hogy vajon az ő vékonyszálú frizkója elbírja-e a 60 centis extra tincseket. „Ezután a hajszínemet igazítottuk a pótlás színéhez, majd a fodrászom 10 egyenlő részre osztotta a frizurámat. Ezeket egyesével feltupírozta, és hozzácsatolta a hajpótlásokat. Sőt, még néhány fokozatot is vágott az új frizkómba. Meglepődtem, hogy mennyire gyorsan, mindössze 20-25 perc alatt végeztünk– mesélte.

Természetes tincsek

A lány eleinte nagyon furcsának találta az új külsőt, az egyik barátja meg is jegyezte, hogy nem hasonlít magára, de nagyon jól néz ki. „Amikor kiléptem a szalonból, sokkal nehezebbnek éreztem a fejem, de nagyon jó érzés volt így kinézni. Azért először azt gondoltam, hogy azt fogják rólam mondani, hogy popsztárt akartam magamból csinálni, de a póthaj egyszerűen annyira igazinak tűnt, hogy nem lehetett megmondani, hogy hol végződik a saját hajam és hol kezdődik a többi.”

Ezért imádják a sztárok

Kelsey bevalotta, hogy most már érti, hogy JLo és Ariana Grande miért őrülnek meg a hosszú tincsekért: „Teljesen új embernek éreztem magam este, amikor kimentünk táncolni.” De azért azt is hozzátette, hogy csak különleges alkalmakra vállalná be a plusz hajat, mert a nap végén nagyon jó érzés volt kiszedni a pótlásokat.

Címkék: Ariana Grande beyonce divat életmód frizkó frizura hajhosszabbítás jennifer lopez póthaj szépség tincsek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?