„Kipróbáltam Ariana Grande hajhosszabbítását, ez történt”

Egy újságíró elmesélte, miért vágyott az extra mennyiségű póthajra.

„Kipróbáltam Ariana Grande hajhosszabbítását, ez történt”

Ariana Grande ikonikus copfja biztos elgondolkodtatott már téged is legalább egyszer, hogy milyen lehet ekkora hajpótlással élni. A brit Popsugar újságírója, Kelsey Castanon nem csupán gondolkodott rajta, hanem ki is próbálta. „Nem vagyok ellene, de egészen múlt hétig el sem tudtam képzelni magam más frizurával, mint a lob… Nagyon nehéz volt ellenállni a kísértésnek, ahogy az XL-es hajhosszabbítás ekkora divat lett, kezdve Ariana Grandéval, Beyoncén keresztül egészen Jennifer Lopezig” – vallotta be Kelsey.

Új külső 25 perc alatt

Az újságíró eleinte azt gondolta, hogy ez a túl hosszú frizura tuti nem praktikus a hétköznapokban, de annyira szerette volna kipróbálni, hogy végül belevágott a challengebe. A szalonba érkezve Kelsey első kérdése az volt, hogy vajon az ő vékonyszálú frizkója elbírja-e a 60 centis extra tincseket. „Ezután a hajszínemet igazítottuk a pótlás színéhez, majd a fodrászom 10 egyenlő részre osztotta a frizurámat. Ezeket egyesével feltupírozta, és hozzácsatolta a hajpótlásokat. Sőt, még néhány fokozatot is vágott az új frizkómba. Meglepődtem, hogy mennyire gyorsan, mindössze 20-25 perc alatt végeztünk– mesélte.

Természetes tincsek

A lány eleinte nagyon furcsának találta az új külsőt, az egyik barátja meg is jegyezte, hogy nem hasonlít magára, de nagyon jól néz ki. „Amikor kiléptem a szalonból, sokkal nehezebbnek éreztem a fejem, de nagyon jó érzés volt így kinézni. Azért először azt gondoltam, hogy azt fogják rólam mondani, hogy popsztárt akartam magamból csinálni, de a póthaj egyszerűen annyira igazinak tűnt, hogy nem lehetett megmondani, hogy hol végződik a saját hajam és hol kezdődik a többi.”

Ezért imádják a sztárok

Kelsey bevalotta, hogy most már érti, hogy JLo és Ariana Grande miért őrülnek meg a hosszú tincsekért: „Teljesen új embernek éreztem magam este, amikor kimentünk táncolni.” De azért azt is hozzátette, hogy csak különleges alkalmakra vállalná be a plusz hajat, mert a nap végén nagyon jó érzés volt kiszedni a pótlásokat.

Még több

Szépség