Miley Cyrus fotóinál nem látsz ma viccesebbet

Az énekesnőt nagyon megihlette a nőnap… Csekkold le, mit művelt a közösségi oldalain!

Miley Cyrus fotóinál nem látsz ma viccesebbet

Miley Cyrus idén nagyon rápörgött a nemzetközi nőnapra, amivel kapcsolatban nemcsak március 8-án, hanem egész hétvégén posztolt. Twitterre például kitett néhány régi fotót azokról a női sztárokról, akikre nagyon felnéz. Köztük volt Ariana Grande, Jane Fonda, Cindy Lauper, Joan Jett és Beyoncé is.

De az énekesnő itt még nem állt le, további érdekességeket osztott meg a fanokkal a közösségi oldalain. A második körben jött Taylor Swift, Nicki Minaj, Rihanna és Hailey Baldwin.

Justin Bieber feleségéről egyébként Insta sztoriba is került fel egy régi kép, amin látszik, a lányok éppen jól szórakoztak. Nem titok, hogy Miley kislányként nagyon jóban volt Hailey nővérével, Alaiával, ezért sokat lógtak együtt hármasban.

Persze a legkisebbnek lenni sosem könnyű, Mrs. Bieber korábban egy tévéműsorban elmondta, a tesója és Miley igazi trollok voltak vele, előfordult például, hogy kizárták a szobából, ezzel pedig a közös szórakozásból is.

„Szeretett volna velünk játszani, de mi kizártuk a szobából, nagyon gonoszak voltunk…” – emlékezett vissza Miley, majd folytatta. „Muszáj volt ezt tennem veled, ez tett azzá, aki ma vagy. Erősebb lettél. Most simán kibírod az emberek trollkodását meg minden mást, mert én akkora trollod voltam!” – fordult Hailey-hez az énekesnő.

„Miley volt a legnagyobb trollom! Ő készített fel erre a szakmára!” – válaszolta a modellcsaj.

Az Insta sztorik között amúgy olyan emlékezetes pillanatok is láthatók, mint Miley és Katy Perry közös csókja, illetve kiderült, az énekesnő sehova nem megy egy olyan magazin nélkül, aminek a címlapján Selena Gomez szerepel.

A rajongók közül egy páran kicsit soknak találták ezt a rengeteg posztot és sztorit, ezért beszóltak Miley-nak, aki azzal vágott vissza, hogy szerinte minden nap nőnap. Egyetértesz vele?

Még több

Szépség