Ariana Grandera kiakadtak a rajongók

Vajon most hányan fogják kikövetni az énekesnőt?

Ariana Grandera kiakadtak a rajongók

Ariana Grande és a Starbucks összefogott, és kijöttek a Cloud Macchiato névre keresztelt kávé itallal, amit maga Ari kreált. A rajongók, közülük is főleg a vegánok, pedig alig várták az énekesnő alkotását, hiszen ő is köztudottan ilyen életmódot folytat.

Azonban, hatalmas csalódás érte a fanokat, hiszen az elkészült ital ennél messzebb már nem is lehetne a vegánságtól. Ari kávéja eszpresszóból, karamell szirupból, vanília szirupból, tojáshabból és tejből áll össze. Tehát, egy igazi vegán semmilyen esetben sem tudja meginni. Még akkor sem, ha a sima tejet szójára cserélik le, amit Ariana is javasolt, hiszen a tojáshab fő összetevője a szárított tojásfehérje.

Szóval a rajongói totál kiakadtak az énekesnőre, hiszen hogyan is reklámozhat vegánként egy olyan italt, amit sehogysem lehet állati készítmények nélkül megcsinálni… Úgyhogy az elrontott tetkó után újra jól beégette magát Ari… Sőt, még a Starbucks baristái is kiborultak, mert a reklám olyan jól sikerült, hogy folyamatosan ezt az italt rendelik, de vegán változatban, amit a fenti okok miatt képtelenek elkészíteni, és ezért megy a feszkó.

Ezt mégis, hogy gondolta Ariana és a Starbucks? Vajon emiatt hány követőjét fogja elveszíteni Ari? 

Még több

Szépség