Elképesztő, mennyibe kerül Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűje

A gigantikus gyűrű mellé gigantikus árcédula is járt. Kattints, ha tudni akarod a csillagászati összeget.

Elképesztő, mennyibe kerül Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűje

Jennifer Lopez és a (mostmár) vőlegénye  a hétvégén Instagramon jelentették be az eljegyzésüket. JLo már két éve járt a baseball játékossal, amikor a legutóbbi közös nyaralásukon végre feltette Alex a nagy kérdést. A csodás gyémántgyűrű mellé még egy kis extra meglepetést is összehozott az énekesnőnek a sztárpasi és teleszórta rózsaszirmokkal a hotelszobájukat.

 

View this post on Instagram

 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

A gyűrű láttán valószínűleg JLo is sejtette, hogy nem lehetett egy olcsó darab Alex választása, de kizárt, hogy ilyen összegre tippelt volna. Egy ékszerész jobban megvizsgálta az Insta képet és becslései szerint a benne lévő gyémánt ugyanis nagyjából 15 karátos és az értéke meghaladja az 1,4 millió dollárt, vagyis közel 400 millió forint.

Szóval nem nagyon lőttek mellé azok a fanok, akik azzal vicceltek, hogy szinte az űrből is lehetne látni a gigantikus nagyságú követ. JLo-ék a hírek szerint még mindig nyaralnak, de amint hazaérnek valószínűleg elkezdik szervezni az esküvőt. Ugye már te is alig várod ezek után, hogy milyen ruhában mondja ki az énekesnő a következő boldogító igent?

 

View this post on Instagram

 

#beachbums 🌅🌴💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Még több

Szépség