Kiderült, miért lépett ki Meghan hercegné asszisztense

Végre magyarázatot kaptunk arra, miért mondott fel a negyedik ember is a hercegné körül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, miért lépett ki Meghan hercegné asszisztense

November óta már a negyedik ember távozik Meghan hercegné alkalmazottai közül. A pletykák szerint azért, mert a hercegné hisztijeit nem bírják elviselni, ám ehhez az is hozzátartozik, hogy korábbi munkatársai kiálltak mellette, szerintük nagyon is jól lehet együtt dolgozni a hercegnével.

Ennek ellenére mondott most fel Amy Pickerelli, aki gyakorlatilag a jobb keze volt Meghannek, hisz ő felelt a személyes dolgaiért. Azt eddig is tudni lehetett, hogy Amy csak a szülés után hagyja ott Meghant, addig kitart mellett, ám a palota nem kommentálta hivatalosan a távozás okát. Eddig. Most ugyanis a Kensington-palota egy közleményben azt írja, Meghan személyi titkára külföldre költözik, ezért kellett felmondania:

Amy a baba érkezése után megy el. A hercegné nagyon szomorú a távozása miatt, de örül Amy izgalmas tervei miatt és annak, hogy egy ideig külföldön él majd. Amy eredetileg az év végéig maradt volna, de a baba érkezése miatt ésszerűbb volt átadni a helyet másnak, aki azonnal át tudja venni a dolgokat, miután a hercegné visszaáll a munkába. Természetesen továbbra is tartják majd a kapcsolatot egymással, Amy ugyanúgy a hercegné rendelkezésére áll majd, ha a jövőben segítségre lenne szüksége.

Amy Pickerill évek óta dolgozik együtt a hercegnével, ő segített neki a költözésben is, amikor otthagyta az Egyesült Államokat angliai életéért. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy ki veszi majd át Amy helyét, de valószínűleg lesz beleszólása a castingba Meghannak is.

Címkék: meghan meghan hercegné meghan markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.