Egy hétig szépségkirálynőként élt, ez történt  

Az amerikai Cosmo egyik szerkesztője 5 napra teljesen felforgatta az életét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy hétig szépségkirálynőként élt, ez történt  

Carina Hsieh merész feladatra vállalkozott: egy hétig úgy élt, ahogy egy szépségkirálynő. Az ötletet egy új sorozatból merítette, ami Queen America címen fut a Facebook Watch-on, a főszereplője pedig Catherine Zeta-Jones, aki egy olyan lányt menedzsel egy amerikai szépségversenyen, akinek kevés esélyt adtak a győzelemre. Hogy még inkább beleélhesse magát a szerepbe, Carina konzultált egy ugyanilyen „szépségkiráynő edzővel”, hogy minél jobban kimaxolhassa az egyhetes királynői létet. „Szükségem volt egy-két jó tanácsra és tudtam, hogy lesznek stresszes percek is, amikor jó, ha van mellettem valaki, aki érti ezt az egészet” – meséli.

Hétfőn, szépségkirálynői élete első napján Carina az egyik legélvezetesebb elfoglaltsággal kezdett: elment ruhákat válogatni. „A legélvezetesebb résszel kezdtem: a ruhákkal. A legtöbb szépségverseny résztvevője nagyon komolyan megtervezi a ruhatárát. A lányoknak összegyűjtenek egy csomó utcai és báli ruhát, ők pedig köpenyben állva várják, hogy mit próbálhatnak fel. Természetesen, miközben próbálgatnak, már pózolnak és felveszik a színpadon sokat látott sokezer dolláros mosolyt. Még jó, hogy engem egy bíró sem látott, mert az utóbbiak nem tartoznak az erősségeim közé.”

Kedden Carina felkészült a kötelező interjúra, aminek során a versenyzőknek minden jót és szépet el kell mondaniuk magukról és életük céljáról, hogy minél inkább megnyerjék a bírókat. „Elég hétköznapi ember vagyok és nem is szeretek túl sokat magamról beszélni. Ha pár mondatnál többet kell mondanom, már begyulladok. Hiába próbáltam tükör előtt gyakorolni és minél pozitívabban hozzáállni a feladathoz és a kérdésekhez, iszonyú nehéz feladat volt!”

Szerdán szépségnap következett: „A harmadik napon elmentem sminkeket és frizurákat próbálni. Profi szakemberek sürögtek-forogtak körülöttem és próbálták a maximumot kihozni az arcomból és a hajkoronámból. Megtanítottak pár trükkre is, hogy hogyan tudom akár én is megcsinálni azokat a dolgokat, amiket úgy tűnt, csak ők tudnak. Ugyanis a versenyek előtt nem ők készítik a sminkeket és a hajakat – a versenyzőknek saját maguknak kell ezeket produkálni.”

Csütörtökön Carina színjátszást gyakorolt, mivel a versenyek alapja, hogy úgy tudj mozogni és beszélni, mintha szépségkirálynőként jöttél volna a világra. „Én egész nap írok és bár tudom, hogy van egy kis ritmusérzékem és nem vagyok teljesen botfülű, elég nehéz volt hirtelen színésznővé válni.”

Pénteken, az utolsó napon az önkénteskedés volt soron. „Egy állatmenhelyre mentem, ahol kisállatokat segítettem szocializálni. Ami azt jelenti, hogy sokat kell őket ölbe venni, sétáltatni, játszani velük – szóval fel kell készíteni őket az életre. Ez volt a kedvenc feladatom!

„A tanulság pedig: szépségkirálynőnek lenni nehezebb, mint gondolnánk. Rengeteg kitartást és türelmet igényel és tudni kell megtalálni az egyensúlyt a saját és a verseny kedvéért felvett személyiséged között. Egyszerre kell sminkesnek, fodrásznak és stylistnak lenned, a színésznői feladatokról nem is beszélve. Ez az öt nap elég volt arra, hogy úgy érezzem, inkább maradok a saját, hétköznapi életemnél, ezt az egészet pedig meghagyom a profiknak – vonta le a következtetést Carina.

Címkék: életmód ez történt kipróbálta szépségkirálynő szerkesztő teszt tesztelte

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.