Elképesztő szemöldöke miatt zaklatják ezt a modellt

Nagyon szokatlan külseje miatt rengeteg támadást kap ez a lány.

Elképesztő szemöldöke miatt zaklatják ezt a modellt

Sophia Hadjipanteli, egy 22 éves ciprusi csaj szembetűnő fekete színű szemöldöke miatt lett ismert. Ma már Amerikában él, és nemrég egy reggeli műsorban is szerepelt, hogy beszéljen a nem mindennapi külsejéről. Elárulta, hogy csaknem 300 ezren követik az Instagramon, ahol rengeteg negatív kommentet kap a kinézete miatt: „Próbálom figyelmen kívül hagyni őket…de amikor a kedves üziket akarom elolvasni, akaratlanul belefutok a negatívakba is.” Sophia sokkal több támadást kap online, mint a való életben, mert úgy gondolja, hogy az emberek nem tudnak mit kezdeni az arca látványával, amikor szembejön az utcán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) on Mar 2, 2019 at 4:24am PST

A modell úgy emlékszik, mindig is össze volt nőve a két szemöldöke, 2014-ben pedig teljesen véletlenül feketére festette őket, de annyira megtetszett neki az eredmény, hogy azóta így hordja. Sőt, még karriert is csinált a „balesetből”, hiszen az olasz Vogue és Rihanna is dolgozott már vele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) on Mar 12, 2019 at 4:14am PDT

A lány célja egyébként a pozitív testkép népszerűsítése: „Azt akarom, hogy az emberek ránézzenek az összenőtt szemöldökömre – amiről egyébként azt gondolják, hogy fura és meg kellene tőle szabadulnom – és azt lássák, hogy gyönyörű vagyok ezzel a számukra taszító dologgal is.” Reméli, hogy másokat is inspirálni tud, ezért elindította az #UnibrowMovement mozgalmat az Instáján, hogy bárki csatlakozhasson hozzá.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) on Mar 3, 2019 at 4:38am PST

Még több

Szépség