Így néz ki Kim Kardashian smink nélkül

Ennél őszintébb képet még sosem posztolt!

Így néz ki Kim Kardashian smink nélkül
Kim Kardashian nemrég egy talpig leopárdmintás szerkóban csekkolt be, amit azóta sem tudnak értelmezni a követői. Viszont mostanában a brutál villantásairól és merész ruhaválasztásairól ismert popókirálynő egy sokkal őszintébb és sebezhetőbb oldalát is meg szokta mutatni. Nemrég a lábán lévő pikkelysömört fotózta le és tette fel a közösségi oldalára, sőt még azt is megosztotta, hogy milyen pakolással próbálja meg enyhíteni a tüneteket.
A megoldást viszont azóta sem találta meg és végső elkeseredésében a rajongóihoz fordult tanácsért: „Már mindent kipróbáltam. Azonnal segítségre van szükségem. Tud bárki valamilyen gyógymódot?” – kérdezte Kim, aki újabb képeket osztott meg magáról.
Ezeken jól látszik, hogy ismét az arcán ütötte fel a fejét a betegség és a sztár ezúttal is teljesen tanácstalan. Állítása szerint már sminkkel sem tudja elfedni a jeleit és teljesen megkeseríti az életét a visszatérő probléma.
A betegséget egyébként még 2011-ben diagnosztizálták a sztárnál és azóta folyamatosan egyre durvábban jelenik meg nála. Mindenesetre nagyon menő Kimtől, hogy a sebezhető oldalát is így felvállalja, igaz?

Még több

Szépség