Túlsúlya miatt dobták ki a klubból a plus-size modellt

Sőt, be sem engedték a csajt a bulihelyre!

Túlsúlya miatt dobták ki a klubból a plus-size modellt

Naomie Chaput, akit sokan Naoként ismernek, múlt szombaton Miamiban a Story Nightclub szórakozóhelyre szeretett volna bejutni, de a rapper, Future kijelentette, hogy duci lányok nem vehetnek részt a bulin. A hely vezetője ezért megkérte a modellt és barátnőjét, hogy menjenek haza.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N A O (@na0__) által megosztott bejegyzés, Dec 15., 2018, időpont: 11:32 (PST időzóna szerint)

Nao szóvivője, Daniel Bouabdo azt állítja, hogy a következőket mondták a csajnak: „Ne is fáradj. Future nem kér a túlsúlyos emberekből.” Az eset után a modell azonnal Insta-sztoriban osztotta meg a követőinek az elképesztő történetet.

A lány ezt mesélte a cikis esetről: „Nem azért, hogy én Future-t szerettem volna annyira látni, mert nem érdekelnek a rapperek. De a tény, hogy 2019-ben ilyen még megtörténhet, hogy valaki ilyet mondjon…Ez csak egy sima klub. Próbálom megérteni, hogy miről van szó. Ki engedte neki, hogy ilyen szabályokat alkalmazzon egy ilyen helyen? Ez a diszkrimináció őrültség.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N A O (@na0__) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2019, időpont: 11:08 (PST időzóna szerint)

A hely tulaja szerint Future minden alkalommal ezt kéri, hogy amikor ő megy oda szórakozni, csak vékony lányokat engedjenek be. Nao egyébként nem hagyta annyiban a dolgokat, felkereste a rappert is, aki viszont tagadta a vádakat, és azt állította, hogy a modell hazudik róla. A lány jogi útra tereli az ügyet, sőt egy közösségi média kampányt is elindított, ami az #EveryBODYclubs nevet viseli.

Még több

Szépség