Szív alakú mellbimbót csináltatott magának ez a nő

Nagyon durva lett a végeredmény!

Szív alakú mellbimbót csináltatott magának ez a nő

Egy 32 éves brit nő odáig van a plasztikai beavatkozásokért. Annyira, hogy volt már két orrplasztikája, több arcfeltöltése, ajakfeltöltése, egy ráncfelvarrása, ezek mellett gyomorgyűrűt is kapott, illetve a vagináját is megműttette. De ez nem volt neki elég, mert azt találta ki, megműtteti a mellét és átszabatja a mellbimbóját, hogy az ne kerek legyen, hanem szívecske alakú.

Bár élvezi, hogy így néz ki a melle, további beavatkozást is tervez. És nem, nem azért, mert megunta a szívecskéket és helyette csillagokat akar, hanem mert nem tetszik a mellformája: szeretne nagyobb és formásabb ciciket.

Szerinte a melle most úgy néz ki, mintha valaki teniszlabdát tett volna egy zokniba, így pedig a szívecskék sem tudnak érvényesülni. Az orvosoknak Krystina azt mondta, minden vágya, hogy kosárlabda méretű keblei legyenek, amitől lehet, hogy úgy fog kinézni, mint egy karikatúra, de gyakorlatilag ez is a terve, mert nagyon szereti a mű dolgokat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krystina Butel (@krystinabutel) on Jun 17, 2018 at 8:17am PDT

„Nagyon sokáig tartott, míg eljutottam odáig, hogy szeretnék igazán vonzó nő lenni. Egészen addig nem éreztem magam annak, amíg az el nem értem a mostani külsőmet, amikor tudtam, hogy erre van szükségem” – nyilatkozta a nő, aki tisztában van vele, hogy vonásai túlzóak, de ő így tetszik magának. Sőt, valójában még így sem, mert ennél is abszurdabb külsőt szeretne, ahogy ő fogalmazott, tényleg önmaga karikatúrájává akar válni.

Még több

Szépség