Angelina Jolie-t okolják gyerekei a válás miatt?

Még mindig van hova fokozni a Brangelina válást…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Angelina Jolie-t okolják gyerekei a válás miatt?

Évek óta húzódik az egykori kedvenceid, Angelina Jolie és Brad Pitt szakítása, habár a legutóbb végre sikerült eljutniuk odáig, hogy hivatalosan is szinglinek mondhatják magukat. Mondjuk ehhez az kellett, hogy személyesen is találkozzanak, de szerencsére ez nem okozott különösebb problémát a két sztárnak és már simán szóba állnak egymással, ha nagyon muszáj. Viszont van, aki ennél sokkal nehezebben dolgozza fel a történteket és ez állítólag nem más, mint Angie első örökbefogadott gyereke, Maddox.

Képzeld, a RadarOnline magazin hírforrása szerint Maddox az anyját okolja, amiért szétmentek Braddel. Állítólag a srác meg van róla győződve, hogy Angelina extrém viselkedését nem tudta már elviselni a színész és inkább a válás mellett döntött. Ha hinni lehet a titokzatos közeli barátnak, akkor Maddox még azt is bedobta otthon, hogy átköltözne Bradhez, de Angie erről hallani sem akart. Mondjuk elég meredeknek hangzik a sztori, de tényleg sokat segítene a találgatásokon, ha valamelyikük egyszer őszintén beszélne erről a zűrös időszakról.

Szerinted valaha kiderül, hogy mi lehetett a pontos válóok vagy örökre megy majd a tippelgetés?

Címkék: angelina jolie Brad Pitt gyerekek válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.