Harry herceg már tavaly elárulta, hogy fogják hívni a fiát?

Talán mégsem túl nagy meglepetés, hogy a kicsi az Archie nevet kapta…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceg már tavaly elárulta, hogy fogják hívni a fiát?

Mióta bejelentették Meghan Markle és Harry herceg első gyermekét Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják, az egész világ azt találgatja, vajon honnan, vagy ki után kapta a kicsi ezt a royal családban szokatlan nevet… Persze több elmélet is felbukkant már a dologról, például az, hogy az Archie igazából egy anagramma, méghozzá Meg első keresztnevéből, ami a Rachel.

Most pedig újabb sztori terjed a neten, méghozzá az, hogy Harry herceg még tavaly októberben gyakorlatilag bejelentette a kicsi nevét, amikor Új-Zélandon járt feleségével. Ugyanis képzeld, találkoztak ott egy kisfiúval, akit Archie Somerville-Ryannek hívnak…

A kissrác persze el is mesélte egy riporternek, hogy miről beszélgetett a royal párral! „Archie, tetszik ez a név” – mondta neki Harry, majd odahívta Meghant is, és neki is elismételte a véleményét. Ekkor egyébként már mindenki tudta, hogy a hercegné terhes, szóval a fiú anyukája meg is jegyezte, hogy mi lenne, ha így hívnák a royal bébit.

Ha ez még nem lenne éppen elég bizonyíték, akkor emlékezz csak vissza arra, hogy Vilmosék fia, a kis György januárban Archie-ként mutatkozott be az utcán egy kutyát sétáltató hölgynek. Akkor még azt hittük, hogy ez a beceneve otthon, de most már sokkal valószínűbb az a magyarázat, hogy a kis herceg tudott valamit a nagybátyja terveiről…

Szerinted ezek csak véletlen egybeesések lennének?

Címkék: archie harrison mountbatten-windsor györgy herceg harry herceg meghan hercegné meghan markle royal család

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.