Hihetetlen, milyen tehetséges Jennifer Lopez kislánya

Nem csodálkoznánk, ha hamarosan anyukája nyomdokaiba lépne!

Hihetetlen, milyen tehetséges Jennifer Lopez kislánya

Jennifer Lopez hihetetlenül sokszínű tehetség: színész, üzletasszony, énekes, producer. De ez persze egyáltalán nem újdonság. Az viszont igen, hogy (nem túl meglepő módon) JLo kislánya is örökölte a szupersztármami tehetségét. Kiderült, hogy a még csak 11 éves Emme brutál jól énekel!

Jen megosztott egy videót a Youtube csatornáján az extra sűrű hétvégéjéről, amiből néhány órát ének próbával töltött, amire a kislánya is elkísérte. Mielőtt Jen először énekelte volna élőben a szuper új számát, a Medicine-t, Emme egy kis privát koncertet adott neki és a csapatának. A kiscsaj a zongora mellett elénekelte Alicia Keys egyik számát.

Egyébként képzeld, épp JLo volt az, aki bátorította a lányát, hogy adja elő a dalt! Emme először elég bátortalanul kezdte az éneklést, de aztán nagyon hamar belelendült és magabiztosan végignyomta a számot. A csodás előadás után elképesztően cukin megölelte az anyukáját, miközben az egész szoba megtapsolta őt.

„Neked is el kéne jönnöd velünk koncertezni!” – mondta a szuperbüszke JLo amúgy tök jogosan. Hallgasd meg a videón Emme hangját, és megérted miért:

Ugye milyen elképesztően tehetséges?

Még több

Szépség