Jön a Vasember 4?

Hurrá, van remény!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön a Vasember 4?

11 év, 22 film és több mint 20 milliárd dollár: ez kb. a Marvel számokban! Az egészet pedig Jon Favreau indította el a Vasemberrel 2008-ban. Ő rendezte ugyanis az első két részt, és nem mellesleg ő alakítja Happyt is. A közelgő Pókember: Idegenben is szerepel majd, ennek kapcsán pedig a SlashFilm interjút készített vele, ahol a színész-rendező egy nagyon izgalmas  infót ejtett el!

Jon ugyanis elárulta, hogy nagyon szeretne ismét rendezni a Marvelnek, és van is egy zseniális ötlete a Vasember 4-re! Azt is megsúgta, hogy Kevin Feige, a Marvel producere is tud a dologról, többször beszélgettek már a folytatásról, amire mind a ketten nyitottak, mivel szeretnek együtt dolgozni. Oké, ez még csak ötletelés és Robert Downey Jr. sem tud róla (legalábbis mostanáig), de már az is hihetetlen, hogy egyáltalán szó van róla azok után, ami a Bosszúállók: Végjátékban történt.

via GIPHY

Egyébként egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Marvel kijönne a jövőben egy újabb Vasember-filmmel. Tony Stark karaktere ugyanis magasan az egyik legkedveltebb szuperhős, lényegében az ő sztorijából és vezetésével nőtt nagyra ez az univerzum. Persze Kevin Feige pontosan érezte, hogy mikor kell lezárni egy korszakot, és mikor  van szüksége a közönségnek új hősökre, történetekre, műfajokra. De az is igaz, hogy a Marvel Studios mindigis a meglepetések nagymestere volt, és rájuk különösen igaz a ‘Soha ne mondd, hogy soha!’, szóval simán benne van, hogy Vasember kap egy előzményfilmet vagy spin-offot!

via GIPHY

Címkék: folytatás Ironman Kevin Feige marvel robert downey jr tony stark vasember vasember 4

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.