Kiderült, kiről nevezte el fiát Harry herceg  

Végre megtudhatod, miért ezt a nevet választották.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, kiről nevezte el fiát Harry herceg  

Meghan hercegné és Harry herceg nem tartotta magát a hagyományokhoz, és nem mutatta meg a szülés után a babát. A rajongóknak 2 napot kellett várni arra, hogy az első fotókat láthassák a bébiről. Sőt, a bemutatás után még pár óra eltelt, mire a világ azt is megtudhatta, hogy a kicsit Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják.

A Harrisont valószínűleg azért kapta, mert az egyszerűen annyit jelent, hogy „son of Harry”, vagyis Harry fia. Az Archie viszont elég szokatlan névválasztás, hiszen eddig még nem szerepelt a brit királyi családban. Most viszont végre kiderült, hogy a trónörökös nem véletlenül kapta ezt a nevet. Harry hercegnek azért volt fontos, hogy így hívják a picit, mert Tom Archer-Burton (akit Archie-nak becéznek a barátok) volt az az őrnagy, aki válóra váltotta a herceg egyik fontos álmát, hogy a hadsereggel szolgálhassa a hazáját.


Miután törvény tiltotta, hogy Harry nem harcolhat Irakban, ott akarta hagyni a katonai karrierjét, de az őrnagy meggyőzte, hogy ne tegye, amiért a herceg nagyon hálás neki. A két férfi azóta is nagyon jó viszonyban van egymással, sőt Archie már Meghannal és a brit királyi család nagy részével is találkozott.

A brit Sunnak azt nyilatkozta egy közeli forrás, hogy a seregben és Archie köreiben mindenki tudja, hogy a babát róla nevezték el. Sőt, azt is hozzátette, hogy az őrnagy nagyon szerény ember, így tuti nem fogja nagy dobra verni, viszont hatalmas megtiszteltetésként éli meg a dolgot. Gondoltad volna, hogy ilyen története van a baba névválasztásának?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.