2019.05.13.@ 10.05

Kiderült, kiről nevezte el fiát Harry herceg  

Végre megtudhatod, miért ezt a nevet választották.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, kiről nevezte el fiát Harry herceg  

Meghan hercegné és Harry herceg nem tartotta magát a hagyományokhoz, és nem mutatta meg a szülés után a babát. A rajongóknak 2 napot kellett várni arra, hogy az első fotókat láthassák a bébiről. Sőt, a bemutatás után még pár óra eltelt, mire a világ azt is megtudhatta, hogy a kicsit Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják.

A Harrisont valószínűleg azért kapta, mert az egyszerűen annyit jelent, hogy „son of Harry”, vagyis Harry fia. Az Archie viszont elég szokatlan névválasztás, hiszen eddig még nem szerepelt a brit királyi családban. Most viszont végre kiderült, hogy a trónörökös nem véletlenül kapta ezt a nevet. Harry hercegnek azért volt fontos, hogy így hívják a picit, mert Tom Archer-Burton (akit Archie-nak becéznek a barátok) volt az az őrnagy, aki válóra váltotta a herceg egyik fontos álmát, hogy a hadsereggel szolgálhassa a hazáját.


Miután törvény tiltotta, hogy Harry nem harcolhat Irakban, ott akarta hagyni a katonai karrierjét, de az őrnagy meggyőzte, hogy ne tegye, amiért a herceg nagyon hálás neki. A két férfi azóta is nagyon jó viszonyban van egymással, sőt Archie már Meghannal és a brit királyi család nagy részével is találkozott.

A brit Sunnak azt nyilatkozta egy közeli forrás, hogy a seregben és Archie köreiben mindenki tudja, hogy a babát róla nevezték el. Sőt, azt is hozzátette, hogy az őrnagy nagyon szerény ember, így tuti nem fogja nagy dobra verni, viszont hatalmas megtiszteltetésként éli meg a dolgot. Gondoltad volna, hogy ilyen története van a baba névválasztásának?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség