Napi két órát sminkel ez a lány, hogy eltüntesse az aknéit

Nem semmi, amivel meg kell birkóznia mindennap!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 19 éves glasgow-i lány, Abigail Collins egy nagyon ritka bőrbetegségben szenved, ami miatt az egész arca piros, gyulladt, pattanásos. A baj 10 éves korában kezdődött, úgyhogy számára az általános, majd később a középsuli is kész rémálom volt. A többiek ugyanis nagyon sokat csúfolták, a bőre miatt semmi önbizalma nem volt, kimaradt a legtöbb tinis dologból. Sőt, randizgatni sem kezdett el…

„Nagyon féltem mindig belemenni a kapcsolatokba, mert nem volt önbizalmam a bőrbetegségem miatt, a szerelem különösen nehéz dolognak tűnt, úgyhogy a mai napig igyekszem elkerülni” – mondta el Abi a Daily Mail-nek, majd azzal folytatta, úgy érzi, ha megmutatná egy pasinak, mi van a vastag smink alatt, nem lenne második randi.

„Úgy éreztem, hogy a suliba mindennap sminket kell viselnem, de ez sem volt könnyű. Sokszor azért késtem, mert sokáig tartott mindent alaposan elfedni, gyakran 1-2 óránál is többet készülődtem reggel” – árulta el. Abigailnek nem volt sok barátja az iskolában, mert azt gondolta, a problémás bőre miatt senki nem akarna barátkozni vele, így bezárkózott. Később pedig az nehezítette meg számára az emberi kapcsolatok kialakítását, hogy az a kevés barát is cserbenhagyta, aki addig mellette állt.

„Bizonyos szituációkban éppen a barátaim szóltak be a bőröm miatt, ami nagyon fájt. Azóta még nehezebben bízom meg másokban!” – tette hozzá a lány, aki egy ideje már egyetemista, kriminológiát tanul. Állítja, egyre jobban kezdi elfogadni magát, de azért minden bőrszépítő terméket kipróbál, amit a problémájára ajánlanak. Abban reménykedik, az egyik talán végre segíteni fog rajta!

Címkék: abigail collins akne bőrápolás bőrbetegség pattanás sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.