6 hajfonat, amit neked is ki kell próbálnod  

A legcsajosabb frizurák tavaszra és nyárra.

Az év legmenőbb hajszínei között mindenki megtalálja a kedvencét, hiszen egyrészt trendi a saját természetes hajszíned hangsúlyozása, másrészt viszont a pasztell is hódít. Ami a frizkók hosszát illeti: jelenleg a bobért vannak oda a divatdiktátorok, de a hosszú haj is coolnak számít. Amikkel pedig bármilyen színű és formájú frizut fel tudsz dobni idén, azok a nagyméretű hajcsatok és a színes kendők. Nem árt beszerezni néhány ilyen kiegészítőt, mert mutatunk most pár olyan fonást, amihez szükséged lesz ezekre is. De ha az egyszerűségre szavazol, akkor is jó helyen jársz, hiszen olyan frizkókat is találsz a listában, amikhez semmilyen eszközre nem lesz szükséged.

Hercegnős hajfonat

Válassz le egy tincset a fejed tetejéről, fond be és kicsit húzd szét a szálakat, hogy vastagabb fontatot kapj. A hajad többi részét göndörítsd be és kész is a frizu, amit akár alkalmi frizuraként is viselhetsz.

Kedvelt kendő

Az előzőhöz hasonló fonatot készíts a fejed tetejéről indítva, amibe köss bele egy kendőt. Nagyon bohém és gyönyörű frizkó lesz a végeredmény.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tidal Hair Lounge 🌊🌿 (@tidal.hair.lounge) on Apr 17, 2019 at 3:42am PDT

Fesztiválra hangolva

Szupermenő fesztiválfrizkót is készíhetsz, ha a copfod egy részét befonod. Ha még extrább végeredményre vágsz, színezz be néhány tincset és dobd fel pár hajcsattal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittany Sullivan (@brittsully) on Apr 14, 2019 at 5:31pm PDT

Csatos csoda

Az előző frizura lazább verziója, ahol a köves csatokon van a hangsúly. Ennél a fonatnál a lényeg, hogy minél kócosabb legyen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WHITNEY SCHERILLO (@whitneybearr) on Jan 27, 2019 at 6:24am PST

Beyoncé kedvence

Az énekesnő tudja, hogy mennyire menő a fonás és ő maga is sokszor hordja így a haját. Ehhez a frizuhoz simán bevethetsz pár póttincset is, ha nem elég hosszú a hajad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neal Farinah (@nealfarinah) on Jul 30, 2018 at 10:05pm PDT

Duplacsavar

Ha unod a sima fonatokat, akkor próbáld meg ezt a frizut. A csavart hatást úgy érheted el, ha két tincset ellentétes irányba tekersz, majd ezeket is összecsavarod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruslan Nureev (@hairbyruslan) on Apr 2, 2019 at 1:38pm PDT

Neked melyik lett a kedvenced?

Még több

Szépség