Börtönbe vonul a Született feleségek színésznője

Bűnösnek vallotta magát minden ellene felhozott vádpontban!

Börtönbe vonul a Született feleségek színésznője

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Felicity Huffman egyike azoknak a személyeknek, aki rengeteg pénzt fizettek egy szervezetnek, hogy gyerekeik be tudjanak kerülni Amerika legmenőbb egyetemeire.

A Született feleségek sztárja ügyvédei tanácsára minden vádban bűnösnek vallotta magát és elárulta, hogy még 2017-ben 15 ezer dollárt, vagyis 4 millió forintot fizetett ki lánya, Sofia Grace Macy tesztpontjainak feljavítása miatt. Valamint már kisebbik lányának is így akart segíteni, ha majd elég idős lesz.

A színésznő állítólag teljesen kiborult, és könnyek között vallotta be, hogy miket követett el! Egyébként azt is elmesélte, hogy lánya 8 éves kora óta neuropszichológiai kezelésekre jár és semmit sem tudott a megvesztegetésekről. „Nem szerettem volna, ha azt hiszik, hogy a neuropszichológusnak lett volna bármi köze is ehhez, hiszen se neki, se a lányomnak fogalma sem volt arról, mi is folyik a hátuk mögött.”

Az ügyészség 4 hónap börtönbüntetést javasol a színésznőnek. Azt nem tudni, hogy az itthon kevésbé ismert Lori Loughlin milyen megrovásban fog részesülni, de a két ismert nőn kívül is még közel ötvenen állnak bíróság előtt ugyanezekkel a vádakkal.

Elég durva, igaz?

Még több

Szépség