Börtönbe vonul a Született feleségek színésznője

Bűnösnek vallotta magát minden ellene felhozott vádpontban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Börtönbe vonul a Született feleségek színésznője

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Felicity Huffman egyike azoknak a személyeknek, aki rengeteg pénzt fizettek egy szervezetnek, hogy gyerekeik be tudjanak kerülni Amerika legmenőbb egyetemeire.

A Született feleségek sztárja ügyvédei tanácsára minden vádban bűnösnek vallotta magát és elárulta, hogy még 2017-ben 15 ezer dollárt, vagyis 4 millió forintot fizetett ki lánya, Sofia Grace Macy tesztpontjainak feljavítása miatt. Valamint már kisebbik lányának is így akart segíteni, ha majd elég idős lesz.

A színésznő állítólag teljesen kiborult, és könnyek között vallotta be, hogy miket követett el! Egyébként azt is elmesélte, hogy lánya 8 éves kora óta neuropszichológiai kezelésekre jár és semmit sem tudott a megvesztegetésekről. „Nem szerettem volna, ha azt hiszik, hogy a neuropszichológusnak lett volna bármi köze is ehhez, hiszen se neki, se a lányomnak fogalma sem volt arról, mi is folyik a hátuk mögött.”

Az ügyészség 4 hónap börtönbüntetést javasol a színésznőnek. Azt nem tudni, hogy az itthon kevésbé ismert Lori Loughlin milyen megrovásban fog részesülni, de a két ismert nőn kívül is még közel ötvenen állnak bíróság előtt ugyanezekkel a vádakkal.

Elég durva, igaz?

Címkék: börtön felicity huffman született feleségek vád vesztegetés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.