Ötször cserélt naponta ruhát bőrbetegsége miatt ez a nő

A pikkelysömör egy súlyos változatában szenved, de már megtanulta elfogadni a testét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ötször cserélt naponta ruhát bőrbetegsége miatt ez a nő

Az Angliában élő 22 éves Georgia Harris feltörekvő színész, és annak ellenére szeretne most már kiállni az emberek elé, hogy középiskolai éveiben végig kigúnyolták az osztálytársai. Georgia 15 éves kora óta szenved a pikkelysömör kellemetlen tüneteitől, a bőrbetegségnek sajnos egy súlyos változatát diagnosztizálták nála. Gyerekként nehezen tudott megbirkózni a helyzettel, főleg, hogy állandóan cikizték a többiek, amitől depressziós lett.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgia Harris (@meadowsonmyskin) on Oct 18, 2018 at 3:26pm PDT

Évekig takargatta az arcát alapozóval, illetve hatalmas, bő ruhákat hordott, hogy mások ne lássák a vörös foltokat a testén. Mára azonban már megtanult együtt élni az állapotával. Önbizalmának köszönhetően rengetegen követik már a lányt Instagramon, ahol próbálja bátorítani a hasonló betegségben szenvedő társait.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgia Harris (@meadowsonmyskin) on Jul 14, 2018 at 6:32am PDT

„Sokan leopárd-foltoknak nevezik a sajátjukat, én virágoknak hívom őket. A pikkelysömör mindenkinél más és más, nálam nagy vörös és kerek foltokban jelenik meg” – mondta Georgia a brit Daily Mailnek. A lány akkor kezdte máshogy látni testét, amikor egy barátja pár évvel ezelőtt azt mondta neki, hogy a foltjai úgy néznek ki, mint a virágok.

A lány azelőtt utálta a testét. Naponta többször is átöltözött és állandóan sminkelte magát, hogy ne látszódjanak a foltjai, pedig utóbbival valójában csak rosszat tett az érzékeny bőrével. Bőrgyógyásza tanácsára végül kidobta a make-upot, mivel az csak rontott az állapotán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgia Harris (@meadowsonmyskin) on Jan 11, 2019 at 11:02am PST

Ma már szereti a testét, és ehhez az is hozzájárult, amikor egy barátja tanácsára fehérneműs fotókat csinálatott magáról, ami Georgia szerint egészen felszabadító érzés volt. Állapota egyébként folyamatosan változik, ahogy az az alábbi képen is látható.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgia Harris (@meadowsonmyskin) on Feb 9, 2019 at 11:17am PST

Címkék: betegség bőrbetegség egészség ekcéma pikkelysömör pszoriázis súlyos állapot

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.