Katalin hercegné ruhájáról beszél ma mindenki

Nézd meg, milyen szép volt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegné ruhájáról beszél ma mindenki

Katalin hercegnéről csak kevesen tudják, hogy az apai nagymamája kódfejtőként szolgált a második világháborúban. Valerie Glassborow és ikerhúga, Mary a Milton Keyes közeli Bletchley Park nevű bázison dolgozott, a munkája tulajdonképpen az volt, hogy minél több információt szerezzen az ellenség szándékairól. Az asszonynak és kollégáinak hatalmas szerepe volt a normandiai partraszállás (D-nap) sikerében.

A történelmi jelentőségű eseménynek a következő hónapban lesz a 75. évfordulója, ezért a kódfejtőknek most új emlékművet emeltek. Erre az alkalomra természetesen meghívták Katalin hercegnét is, aki egy csodaszép pöttyös, tengerészkék ruhában érkezett. A szoknyán a gombolás nem futott végig, így a szélben párszor kivillantak a lábai. A nagymamája iránti tiszteletből pedig feltűzte az egyik tőle örökölt brossát.

„A nagymamám sajnos egész gyerekkoromban úgy érezte, nem tud beszélni a munkájáról, 2006-ban pedig elhunyt” – mesélt nagyijáról Kate az eseményen.

A fanoknak nagyon tetszett a hercegné szettje, pláne, hogy ezt a ruhát már korábban is viselte. A royalok közül nem sokan hajlandók újra és újra ugyanazt a darabot felvenni, de Vilmos herceg felesége ebben éppen olyan lázadó, mint a királynő lánya, Anna hercegnő.

Az Alessandra Rich ruhacsoda 1750 angol fontba került, ami átszámítva körülbelül 655 ezer forintnak felel meg.

Címkék: alessandra rich Katalin hercegné királyi család nagymama normandiai partraszálás ruha valerie glassborow

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.