Meghan hercegnévé műttette magát ez a nő

A kérdés az, hogy vajon mennyire volt sikeres az átalakulás…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan hercegnévé műttette magát ez a nő

Hogy mi visz rá egy sikeres és szép nőt arra, hogy totálisan megváltoztassa a külsejét? Erre valószínűleg soha senki nem fog tudni választ adni. De Tanya Ricardót most nem is a válaszok izgatják, hanem az, hogy úgy nézzen ki, mint Meghan Markle. Ehhez pedig képes volt nemrég kés alá feküdni, és nem csak az arcát, de az egész testét átműttetni. Egyébként nem ő a legelső, akinek ez minden vágya. Sőt, valószínűleg nem is ő az utolsó.

Tanya Ricardo egy 30 éves, elvált anyuka, akinek látszólag teljes az élete, de ő maga ezt nem így éli meg, mert legfontosabb célja, hogy úgy nézzen ki, mint Meghan hercegné. Tanya minden vágya, hogy amennyire csak lehet, hasonlítson Harry feleségére. A beavatkozásról videó is készült, amin pár másodpercre még azt is lehet látni, hogy a műtőben mi történik (erős idegzetek kellenek hozzá!).

Tanya orvosai implantátumokat ültettek az arcába, lefaragtak egy keveset a tokájából és a hasából, nagyobb melleket kapott és nagyobb feneket is. A műtét összesen hat órán át tartott, és már a végeredményt is láthatjuk. Persze senkinek ne legyenek illúziói, az ilyen átalakulásoknak általában nem az a végük, hogy elkészítik a vágyott celeb klónját.

Ez ebben az esetben is így lett, és bár lehet, hogy Tanyanak tetszik a végeredmény, valójában nem annyira hasonlít a hercegnére. A rajongó egyébként úgy fogalmazott, mielőtt belevágott ebbe az egészbe: „Azt akarom, ami neki van. Ami nekem nincs.” Ebbe beletartozik Harry herceg is, akinél Tanyának már biztosan nem lehet esélye…

Címkék: átműttette magát fan harry herceg hasonlít hasonmás implantátum meghan hercegné műtét rajongó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.