Reese Witherspoon elspoilerezte a Doktor Szöszi 3-at?

A fanok már alig várják, hogy megtudják, mi lesz Elle Woods-szal.

Reese Witherspoon elspoilerezte a Doktor Szöszi 3-at?

Csaknem egy évvel ezelőtt maga Reese Witherspoon jelentette be a szuper hírt, hogy érkezik a Doktor Szöszi harmadik része. Akkor még mindenki arra számított, hogy idén Valentin napon már a mozikban láthatjuk a filmet, de még mindig nem biztos a premier időpontja.


A színésznő James Corden showjában már elmondta, hogy a mozi arról fog szólni, hogy mi van mostanában Elle Woods-szal. Most pedig a The Ellen DeGeneres Show-ban beszélgetett a műsorvezetővel arról, hogy mire számíthatunk a harmadik részben. „Nem tudom srácok, szeretnétek látni a Doktor Szöszi 3-at?” – kérdezte nevetve a színésznő a közönségtől, amire persze hatalmas tapssal válaszoltak.

A sztár egy kis spolert is elárult az új moziról: „Szerintem jó ötlet, hogy arról szól majd, hogy a nőket gyakran alábecsülik – hogy a dolgok már megváltoztak, de mégsem változtak annyira.” De azt is hozzátette, hogy milyen Elle bőrébe bújni: „Szeretem ezt a karaktert játszani. Annyira csodálatos.”

Eddig úgy tűnik, hogy 2020 februárjáig még várni kell a legújabb Doktor Szöszi-részre, de mivel még a forgatások sem kezdődtek meg, így ezt sem lehet biztosra mondani. Ha addig is szeretnéd a színésznőt a vásznon látni, akkor mindenképp csekkold a Hatalmas kis hazugságok című sorozatot, amiben Nicole Kidman és Meryl Streep is feltűnik majd Reese mellett.

Még több

Szépség