Tóth Vera meghatóan beszélt húga terhességéről

Az énekesnő nagyon aggódik Gabi miatt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tóth Vera meghatóan beszélt húga terhességéről

Fantasztikusan indult a Tóth lányok éve: Vera szuper formában van az életmódváltása segítségével, ráadásul ismét szerelmes, Gabit pedig áprilisban eljegyezte párja, és pár hétre rá azt is bejelentette, hogy babát vár!

„Örülök, hogy ilyen jól kijönnek a párjaink, rengeteg közös témájuk van, szeretünk összejárni. A pici érkezéséről is úgy szereztem tudomást, hogy áthívtam őket egy vacsorára, mire kitettek egy cumit az asztalra. Minden tökéletesen alakult, hisz Gábor épp az előtte való hétvégén jegyezte el a tesómat, ennél jobb forgatókönyvet el sem tudok képzelni” osztotta meg a Lokállal Vera.

Az énekesnő egyébként nagyon félti húgát, hiszen Gabinak korábban kevés esélyt jósoltak az orvosok arra, hogy valaha is édesanya lehet. „Köztudott, hogy Gabi tizennyolc éves korában elvesztette az egyik petefészkét, és a másik sem működött megfelelően, ami miatt az orvosok nem kecsegtették sok jóval, a baba végül azonban mégis megfogant. Drukkolok, hogy a pici ép és egészséges legyen, egyfolytában ezért imádkozom” – mondta Vera.

Egyébként az idősebb Tóth lány is készen áll már az anyaságra – azonban most még másra fókuszálnak a párjával. „Még csak fél éve vagyunk együtt Zolival, így a családalapítás számunkra még odébb van” – árulta el Vera, majd azt is hozzátette, hogy egyelőre az okozza számukra a fejtörést, hogyan tudják áthidalni szerelmével a távolságot, hiszen Zoli vidéken él és dolgozik.

Címkék: baba családalapítás eljegyzés terhesség tóth gabi tóth vera

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.