Nincs most menőbb ennél az eljegyzési gyűrűnél

A hatalmas gyémántok ideje lejárt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bár a sztárok jellemzően hatalmas gyémántgyűrűkkel villognak, amikor bejelentik, hogy eljegyezték őket, valójában ez már egyáltalán nem menő. Ha most végigpörgetnéd az Instádat, biztosan feltűnne, hogy a friss jegyesek kezén inkább apró, visszafogott eljegyzési gyűrűk csillognak. Ez pedig azért van, mert a nagy köves gyűrű-trendet felváltják a minimalista ékszerek. „Nem szeretem a feltűnést. Sosem vonzott a gondolat, hogy egy gigantikus drágakő legyen rajtam” – meséli az amerikai Cosmopolitan magazinnak Rachel Bonenfant, akit októberben jegyeztek el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roksana Bieda (@roxanaa_b) on May 21, 2019 at 10:02am PDT

Tara Gannon, ékszerszakértő szerint a mostani fiatalok sokkal inkább szeretnének valami olyat, ami kevésbé tűnik fel a kíváncsi szemeknek és ami jobban beilleszthető a hétköznapjaikba: „Bár a fiatalok inkább kisebb köveket választanak, ez még nem jelenti azt, hogy érdektelenebbé vált az eljegyzési gyűrű szerepe. Inkább csak a különlegességre és az esztétikumra törekszenek.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Brooke Jewelry👩🏼‍🏭💍 (@emmabrookejewelry) on Feb 14, 2019 at 9:21am PST

Talán nem is gondolnád, de néha sokkal drágább egy apró, de minőségi kővel kirakott karika. „Hatalmas gyűrűt kapni sosem volt a vágyaim között. Sokkal jobban szerettem volna valami egyszerűbbet, ami bár apróbb, de sokkal minőségibb és egyedibb” – mondja Carly de Castro, aki hat éve ment férjhez, de nemrég lecserélte régi eljegyzési gyűrűjét egy kisebbre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariel Gordon (@arielgordonjewelry) on Apr 11, 2019 at 6:38am PDT

A minimalizmussal pedig sokan egyre tovább mennek: a leendő menyasszonyok egyszerűen csak magát a karikát szeretnék viszontlátni a gyűrűsujjukon. Persze, ez is lehet apró kövekkel kirakott. „Sokan azt mondják, hogy inkább olyan gyűrűt szeretnének, ami majd jól „összeolvad” azzal, amit az esküvőn húznak fel. Ebből a szempontból pedig egyértelmű, hogy egy egyszerű karika jobb választás” – állítja Stephanie Gottlieb, ékszertervező.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie Gottlieb (@stephaniegottlieb) on Apr 24, 2019 at 4:11pm PDT

Jogos a kérdés, hogy akkor most egy új trend van születőben, amihez minden csajnak tartania kell magát, ha stílusos akar maradni? Egyáltalán nem! Ha eljegyzési gyűrűről van szó, még mindig az a legfontosabb szempont, hogy milyen álmaid gyűrűje és az milyen eszmei értékkel bír.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wedding Chicks® (@weddingchicks) on Sep 14, 2017 at 6:11pm PDT

Címkék: divat ékszer eljegyzés eljegyzési gyűrű gyémánt gyűrű jegygyűrű karika köves ékszer lánykérés menő szépség trend

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.

Tóth Vera gyászol

A koronavírus sajnos továbbra is szedi áldozatait, Tóth Vera egy kedves ismerőse is elhunyt. Az énekesnő Instagramon emlékezett meg róla.