Meghan és Harry Afrikába viszik a babát

Még az első szülinapja előtt.

Meghan és Harry Afrikába viszik a babát

Meghan hercegné három héttel ezelőtt, május 6-án adott életet első gyermekének, egy kisfiúnak, akit Archie Harrisonnak neveztek el a büszke apukával, Harry herceggel. A kicsit csak a születése után két nappal mutatták be a nyilvánosságnak, ekkor ismerkedett meg a dédnagymamájával, a királynővel is.

Úgy tűnik, Meg és Harry nem szívbajos szülők, hiszen a múlt héten kiderült, amint lehetséges, repülőre szállnak a babával és ellátogatnak a Los Angeles-i barátokhoz, családtagokhoz. Most egy újabb utazásról érkeztek hírek, nagyon úgy fest, hogy Archie 1 éves kora előtt eljut Afrikába is.

„Úgy tudom, az év második felében számítanak a Dél-afrikai Köztársaságban Harry, Meghan és Archie látogatására. Az ottaniakat legalábbis erről értesítették, ezért már megkezdték az előkészületeket, hogy minden szuper legyen a fogadásukkor. És kellene egy útlevél a kis Archie-nak, hogy biztonságban legyen” – árulta el egy brit lapnak név nélkül egy informátor.

A Sussex-család még nem reagált a pletykákra, ahogyan a palota sem. Egy biztos, ha igaz a dolog, akkor hamarosan be fogják jelenteni. Te mit gondolsz? Nem túl korai egy ilyen pici babával ennyit utazni? Vagy fölösleges aggódni?

Még több

Szépség