2019.05.27.@ 12.05

Meghan hercegné hamarosan visszatér a szabadságról?

Kiderült, mikor láthatod újra a hercegnét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan hercegné hamarosan visszatér a szabadságról?

Meghan hercegné és Harry herceg kisbabája május 6-án született meg, és két nappal később a nevét is elárulták, sőt cuki fotók is készültek a háromtagú családról. Azóta mindenki azt várja, mikor láthatja újra a friss szülőket és a kicsit – legalább is Meghant és Archie-t, ugyanis Harry azóta már részt vett pár hivatalos eseményen.

Érthető módon a hercegné egy darabig biztosan a Frogmore Cottage-ben marad, ahova sorra érkeznek a barátai babalátogatóba. Nagyjából 6 hónapos szabadságról lehet szó az esetében, ahogy Katalin hercegné is ennyi ideig volt otthon a kis Lajos herceggel. Egyébként még a szülés előtt felröppentek a hírek, hogy a hercegné már a szeptemberi hivatalos utakat szervezi, így valószínűleg akkor már újra munkába fog állni Harry felesége.

Viszont most úgy tűnik, talán ennél is hamarabb láthatod újra Archie édesanyját. Június 8-án tartják ugyanis a Trooping of the Colourt, ami II. Erzsébet szülinapjának ünnepe. Persze a királynő nem júniusban született (hanem április 21-én), de 1748 óta a mindenkori uralkodó szülinapját június második hétvégéjén ünneplik. Ez pedig nagyon fontos esemény, amit valószínűleg Meg sem szeretne kihagyni. Arról nem is beszélve, hogy a royal család a kisbabákat két- és háromhónapos korukban szokták megkereszteni, így arra biztosan számíthatsz, hogy júniusban vagy júlisban erre is sor került majd.

Címkék: archie archie harrison fotók harry herceg hivatalos út ii. erzsébet királynő meghan hercegné ünnepség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség