2019.05.27.@ 14.05

Mindenkinek elege lett George Clooney viselkedéséből?

A színész most tényleg túlzásba esett?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mindenkinek elege lett George Clooney viselkedéséből?

George Clooney nagyon sokáig az agglegény élet koronázatlan királya volt: egészen addig, amíg meg nem ismerte feleségét, Amalt. A sztárügyvédnő teljesen elcsavarta a hatalmas sármőr hírében álló színész fejét, és mára már két gyönyörű szép ikergyermekük is született.

Azonban egy bennfentes szerint most eléggé gyülekeznek a felhők a házaspár felett. Állítólag George egy nagy gyerekként viselkedik, amiből Amalnak annyira elege lett, hogy már válással fenyegetőzik – nem először… Maga George nyilatkozta például azt, hogy tutira nem lesz a royal bébi keresztapja, hiszen így is alig bír el két gyermekével.

„Mindenki imádja a pletykákat, de ez egyszerűen nem igaz. Hidd el, te sem akarod, hogy bárki keresztapja legyek. Még szülő is alig vagyok. Nagyon ijesztő” – mesélte a színész az Extra magazinnak. A két utolsó mondata hallatán pedig Amal teljesen kiborult, a névtelen forrás szerint már azt hangoztatja, hogy fogja a két gyereket és örökre elhagyja férjét. Durva, igaz?

A GossipCop megpróbálta kideríteni mi is az igazság valójában, hiszen nemrégiben megható nyilatkozatott tett a színészről, sőt Amal remek apának nevezte őt! „Amit melletted megtaláltam, az az a nagyszerű szerelem, aminek a létezésében mindig is reménykedtem. És látni téged a gyermekeinkkel, Ellával és Alexanderrel a legnagyobb öröm az életemben.”

Az újság ezért felvette a kapcsolatot a család sajtósával, aki tagadta, hogy bármi probléma is lenne a házasságukban. Szerinted mi az igazság? George tényleg borzalmas apa lehet, vagy ez is csak egy rosszindulatú pletyka volt?

Címkék: amal clooney george clooney házasság válság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség